Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 16: A Nyilas forró flörtbe keveredhet a munkahelyén, a Vízöntő lelkébe belegázolnak

2024. május 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. május 16: A Nyilas forró flörtbe keveredhet a munkahelyén, a Vízöntő lelkébe belegázolnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma elragadhatják a csillagjegyeket az érzelmeik. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Meg fogod tapasztalni, hogy a szokásosnál sokkal jobb a kapcsolatod a körülötted lévő emberekkel, Kos. A pszichés érzéked éles, és ezt a hatodik érzéket használod ahhoz, hogy mindent megtudj róluk. 

Bika

Légy kitartó, és ne add fel ma a küzdelmet, Bika. Úgy tűnhet, nem haladsz előre. Viszont meg fog nyugtatni a tény, hogy mások sem haladnak könnyebben. Sokat segíthet az, ha megosztod velük az érzéseidet.

Ikrek

Elakadtál a terveid megvalósításával, kedves Ikrek. A probléma az, hogy mást akar az elméd és mást a szíved. Lehet, hogy egy időre fel kell függesztened a céljaid megvalósítását, amíg nem sikerül tisztázni magadban a dolgokat.

Rák

Lehet, hogy ma fegyelmezned kell magadat, Rák. Próbálj meg nem túl keményen fogalmazni, mert könnyen megbánthatsz másokat. Az emberek jobban reagálnak az építő kritikára, a vigasztaló kifejezésekre és az együttérző hangnemre.

Oroszlán

Ez egy kiváló nap, Oroszlán. Minden zökkenőmentesen fog alakulni. Egyedül annyi nehézségre számíthatsz, hogy a környezeted információkkal áraszt el és kapkodnod kell a fejedet, ha nem akarsz lemaradni.

Szűz

A döntések meghozatala ma kissé nehéz lehet, mert erőteljesen befolyásolnak az érzelmeid. Viszont a szerelmi életedben ez nem lesz hátrány. A romantikus hangulatod szenvedélyes estét eredményezhet.

Mérleg

Ma megpróbálhatnak mások meggyőzni arról, hogy nem jó irányba haladsz vagy nem jó módszerekkel dolgozol, de ne hagyd magad, Mérleg! Bízz a képességeidben, és tarts ki az elképzeléseid mellett.

Skorpió

Nagyon érzelmes vagy ma, Skorpió. Ugyanakkor van benned egy hang, ami azt kiabálja: hallgass az eszedre! Emiatt kisebb konfliktusod lehet önmagaddal. De valóban célszerűbb lenne gyakorlatiasabbnak lenned.

Nyilas

Talán egy új kollégával vagy valaki olyannal, akit már régebb óta ismersz, forró flörtbe keveredhettek. Érthető, hogy ez rendkívül élvezetes számodra, de légy óvatos, nehogy esetleg a kollégák pletykálni kezdjenek.

Bak

Ne nyomd el az érzéseidet, Bak, különösen olyan helyzetben, amikor meg kell védened a saját érdekeidet. Inkább fejezd ki magad nyíltan és őszintén. Az elfojtáson kívül figyelj arra is, hogy tárgyilagos maradj és ne fújd fel a dolgokat.

Vízöntő

Ma téged is könnyen elragadnak az érzelmek, és másokat is. Pillanatok alatt vitás helyzetben találhatod magad és a legrosszabb az, hogy valaki csúnyán belegázolhat a lelkedbe. A kérdés persze az: mennyire beszélt komolyan?

Halak

Légy óvatos, Halak, mert ma abba a hibába eshetsz, hogy előbb beszélsz, aztán gondolkodsz, de addigra megsértheted a környezetedet. Jobban jársz, ha a mai napon minimálisra csökkented a beszélgetést.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves