Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 10: Az Oroszlán szerencsés helyzetbe kerül, a Nyilas szerelmi élete meglepő fordulatot vesz

2024. május 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. május 10: Az Oroszlán szerencsés helyzetbe kerül, a Nyilas szerelmi élete meglepő fordulatot vesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint kihívások és bosszúságok várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Kihívásokkal teli nap vár rád, Kos. Ráadásul azt veszed észre, hogy a kollégáid vagy a barátaid féltékenyek rád. A legjobb, amit tehetsz, ha hangot adsz a megérzésednek és nyíltan kezelitek, így közömbösíthetitek a feszültséget.

Bika 

Utazás, szenvedélyprojekt, új otthon. Álmok, amik megvalósításra várnak és jelenleg elérhetetlennek tűnnek. Ugyanakkor most a megvalósításuk nagyban függ a kapcsolataidtól. Ki járulhat hozzá ahhoz, hogy valósággá váljanak, vagy éppenséggel ki az, aki akadályozza ezt?

Ikrek 

Ma két út közül választhatsz, Ikrek: az egyik, hogy befelé fordulsz, és elvonulsz meditálni, vagy találsz egy jó barátot, és elárulod neki, mi bánt. Ne aggódj amiatt, hogy a problémáid biztos untatják őt. Az igaz barátok szívesen segítenek.

Rák 

A mai nap érdekes embereket ismersz meg, Rák, és ezek egyáltalán nem felületes találkozások lehetnek. Éppen ellenkezőleg, azok, akiket az utadba sodor a sors, mélyen megérintenek.

Oroszlán 

Elég hamar elkönyveled, hogy ez egy borzalmas nap, mert folyamatosan bosszúságok és nehézségek érnek. Ám hirtelen rád mosolyog a szerencse, és egy fantasztikus lehetőség nyílik meg előtted, ami lehet utazással, de akár pénzzel is kapcsolatos.

Szűz 

Egy igazi harcos vagy, aki ahelyett, hogy egy csónakban evezne a többiekkel a biztonság kedvéért, egyedül próbálja meghódítani a világot. Biztos ezt akarod? A mai nap újabb lehetőséget kínál arra, hogy társakkal együtt próbáld megvalósítani a céljaidat.

Mérleg 

Érdemes fokozottan ügyelni az egészséges, kiegyensúlyozott étkezésre. Arra sem ártana figyelned, hogy eleget aludj. Bár azt mondod, nincs időd, akkor is meg kell tenned, Mérleg. Ne akard, hogy a sors kényszerpihenőre küldjön.

Skorpió

Ha mély haragot érzel, jobban teszed, ha még azelőtt kiadod magadból, hogy találkoznál azzal, akire haragszol vagy mielőtt odaérnél a családi vagy baráti összejövetelre. Vigyázz, mert ma könnyen összeveszhetsz másokkal.

Nyilas

Amíg a munkahelyeden feszült lesz a hangulat, a szerelmi életed varázslatosan alakul. A kedvesed meglephet a mai tettével vagy ötletével, amivel új színt kölcsönöz a kapcsolatotoknak. Az egyedülállókra pedig egy igazán különleges találkozás vár.

Bak

A mai napon különösen nehezedre esik szót érteni az embertársaiddal. Nap elején még belemész abba, hogy elmagyarázod nekik a dolgokat, és megpróbálod megértetni, miért neked van igazad, de végül feladod, és megpróbálod elkerülni őket. Talán így lesz a legjobb!

Vízöntő

Ez a kihívások napja, Vízöntő. Profi vagy az önmagad megkérdőjelezésében, amit a mai napon be is fogsz bizonyítani. Direkt keresed a lehetőségeket, hogy feszegesd a határaidat, de ma sem fogsz elbukni, és sikerrel veszed az akadályokat.

Halak

Még mindig neheztelsz valakire és valószínűleg ma találkozol is az illetővel. Beszélhetsz vele a dologról, de kevés az esélye annak, hogy megoldódik. Ám a haragodat mindenképpen érdemes lenne kiadni magadból valamilyen fizikai tevékenységgel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves