Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 7.: A Kos pénzügyi sikerre számíthat, a Bika egész este romantikázik

2024. június 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. június 7.: A Kos pénzügyi sikerre számíthat, a Bika egész este romantikázik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma sikerük lesz csillagjegyeknek a szerelemben vagy a pénzügyekben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az üzleti- és pénzügyeid határozottan nagy lendületet kapnak ma, talán a barátokkal való kapcsolattartás révén. A munkahelyeden előmenetelre számíthatsz, ami akár jelentősen megdobhatja a fizetésedet.

Bika

Minden a szerelem és a romantika körül forog ma, Bika. Ha jelenleg párkapcsolatban élsz, egy csodálatosan intenzív estére számíthatsz. Amennyiben egyedülálló vagy, egy izgalmas személlyel ismerkedhetsz meg.

Ikrek

Ne habozz megvalósítani az elképzeléseidet, Ikrek, még akkor se, ha túl ambiciózusnak tűnnek. A mai napon melletted áll a szerencse, ezért érdemes megtenned a kezdő lépéseket. Este viszont tervezz be egy meghitt együttlétet a szerelmeddel!

Rák

Egy szomszéd vagy rokon, akivel egy ideje nem beszéltél, hirtelen felkeres. Szánj időt a beszélgetésre, mert olyan ajtókat nyithat meg előtted, amire nem is gondolnál. Ma mindenfajta kapcsolat különösen jól alakul, beleértve a párkapcsolatot is. 

Oroszlán

A mai napon számíthatsz az előmenetelre, és ezzel együtt a pénzügyeid is jól fognak alakulni. Ráadásul most nagyon erős a tudás iránti vágyad, és új készségek kifejlesztésére törekszel, ami további sikereket hozhat. 

Szűz

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy meghitt estét tervezz a szerelmeddel, ha lehetséges. Ma kifejezetten szexinek érzed magad és vágysz a szenvedélyes élményekre. Az egyedülállók is mágnesként vonzzák ma a férfiakat. 

Mérleg

Valószínűleg ma különösen romantikus hangulatban vagy, Mérleg. Párban élőként egy rendkívül meghitt és egyúttal fülledt estére számíthatsz. A szinglik készüljenek arra, hogy megismernek valakit, aki azonnal felkelti az érdeklődésüket.

Skorpió

Ma azt tapasztalhatod, hogy társasági életed határozottan jobbra fordul. Egynél több meghívást is kaphatsz különféle összejövetelekre. Ha egyedülálló vagy, megismerkedhetsz valakivel, akivel el tudnád képzelni a jövődet.

Nyilas

Ma egy üzleti vagy pénzügyi lehetőség túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Pedig nincs miért aggódnod, Nyilas, ezeken a területeken a siker és a jó szerencse ma határozottan jelen lesz melletted. 

Bak

Ma különösen szenvedélyes hangulatban leszel, ezért ne lepődj meg, ha nem tudod kiverni a fejedből a szexet és a romantikát. Ha párkapcsolatban élsz, valószínűleg forró és élménygazdag este előtt állsz.

Vízöntő

Néhány régen eltemetett emléked ma a felszínre tör, és kifejezetten kellemes dolgok jutnak az eszedbe. Ez valószínűleg felemelő hatással lesz mentális és érzelmi állapotodra, ezért ne küzdj ellene. 

Halak

Meghívást kaphatsz egy izgalmas programra, amit érdemes elfogadnod. Ma a másokkal folytatott kommunikáció intenzív és örömteli lesz, ezért számíts arra, hogy a nap végére valami megváltozik, esetleg elindul benned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves