Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 20.: A Kos aggódik egy barátja miatt, a Skorpióra sikeres nap vár

2024. június 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. június 20.: A Kos aggódik egy barátja miatt, a Skorpióra sikeres nap vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma zárkózottak lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az egyik legközelebbi barátod nagyon maga alatt lehet, de nem hajlandó elmondani, miért. Ez inkább személyes problémáknak tudható be, és nem sok köze lehet hozzád vagy bárki máshoz. Valószínűleg úgy döntesz, hogy békén hagyod őt. Ez lesz a legbölcsebb lépés!

Bika

Egy olyan projekt, ami miatt nagyon izgatott vagy, intenzív magányos munkát igényelhet ma, Bika. Koncentrálnod kell a lehető legjobb eredmény elérése érdekében, de azért időnként tarts szüneteket és szellőztesd ki a fejedet! 

Ikrek

Megerőltető fizikai munkát végeztél mostanában? Ha igen, akkor ma érezheted a hatását. Az izomfájdalmak és a kimerültség hatással lehetnek rád. A mai napra felejtsd el a projekteket, a házimunkát, és inkább pihenj! Vigyáznod kell az egészségedre!

Rák

Rossz éjszakád volt, Rák? Könnyen lehet, hogy emiatt ma kiborulsz, és nem leszel alkalmas a társasági életre. Ha teheted, dolgozz egyedül, mert ha elszigeteled a magadat a zavaró tényezőktől, akkor eredményesebb lehetsz.

Oroszlán

Ma nincs kedved a társasági élethez, és szívesebben töltöd az idődet egyedül. Mivel azonban van néhány közös ügyed pár ismerősöddel, így nem tudod teljesen nem kizárni őket, de megteheted, hogy a minimálisra szorítod a kommunikációt.

Szűz

Valószínűleg ma nem sok kedved lesz a társasághoz, Szűz. Valójában egyedül szeretnél dolgozni és egyedül is töltenéd a napodat. Ennek ellenére a nap folyamán kénytelen leszel kommunikálni másokkal a munka vagy egyéb okból kifolyólag. 

Mérleg

Most nagyon kell koncentrálnod, és ezért el is szigeteled magadat, amennyire teheted. Ez jó ötlet, mert valószínűleg sokkal többet fogsz így elérni, mint egyébként. Sőt, mások is nagyon elégedettek lesznek veled.

Skorpió

Rendkívül fókuszált vagy ma, így könnyedén megvalósíthatod a céljaidat. Emiatt kissé zárkózott lehetsz, de ennek most valójában örülsz, és élvezed a magányt, illetve a sikert, amit az erőfeszítéseidnek köszönhetően elérsz.

Nyilas

Lehet, hogy ma sok időt töltesz ügyintézéssel, Nyilas. Közben összefuthatsz a barátokkal vagy a rokonokkal, de valószínűleg senkivel sincs kedved beszélgetni. Használd ezt a napot arra, hogy azzal foglalkozz, amit a legfontosabbnak érzel! 

Bak

Ma bizonyos kötelezettségek arra kényszeríthetnek, hogy elhalaszd a számodra sokat jelentő személyes projektekkel kapcsolatos munkát. Ez frusztráló lehet, Bak, de ha már így alakult, tudd le mielőbb a kötelezettségeidet, hogy foglalkozhass azzal, ami igazán fontos számodra!

Vízöntő

A túlterheltség okozta stressz miatt gyengébbnek érezheted magadat a szokásosnál. Kísértést érezhet, hogy otthon maradj, pihenj, és visszanyerd az energiáit. Tedd ezt, ha tudod, Vízöntő. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy nehezen fogsz tudni a munkára koncentrálni. 

Halak

Lehet, hogy ma kissé komornak érzed magad, Halak, és talán fogalmad sincs, miért. Jó ötlet lehet visszakövetni az elmúlt nap lépéseit. Nézz befelé, hogy megtudd, mi okozhatott benned zavart, rossz érzést. Fontos felfedezést tehetsz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves