Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 17.: A Nyilas örömteli nap elé néz, a Halak mérföldkőhöz ér

2024. június 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. június 17.: A Nyilas örömteli nap elé néz, a Halak mérföldkőhöz ér
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint karrierrel és üzlettel kapcsolatos előrelépéseket tesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma fontolóra veszed, hogy üzleti partnerséget köss egy rokonnal vagy baráttal. Ez a siker ígéretét mutatja, ezért mindenképpen érdemes komolyan megfontolni. De biztosnak kell lenned abban, hogy tényleg ezt akarod. 

Bika

Fontolóra veszel egy komolyabb beruházást vagy befektetést. Nagy energiát vagy pénzt ölsz bele, de valószínűleg kifizetődik, és hosszú távon valóra válhatnak a vágyaid. Csak nézz szét alaposan, hogy lásd, milyen lehetőségeid vannak!

Ikrek

Valószínűleg üzleti, esetleg romantikus partnerség jár a fejedben. Célszerű komolyan megfontolni, hogy van-e jövője, és ha van, mi a teendő ezután. Nagyon sok komoly döntést kell meghoznod, Ikrek. Az eredmény valószínűleg pozitív lesz!  

Rák

Sok komoly dolog jár a fejedben, főleg a jövővel kapcsolatos tervek. Különféle új lehetőségekre bukkanhatsz, amik mindig alaposan megfontolást igényelnek. Csak légy óvatos, nehogy túl sokat ülj rajtuk és elusszanak. 

Oroszlán

Felhívhat egy barátod, aki tanácsot kér egy komoly döntéshez. Ne lepődj meg, ha több időt töltesz hallgatással, mint tanácsadással. Viszont a közvetlen környezetedben bekövetkezett változások új és izgalmas lehetőségeket kínálhatnak számodra.

Szűz

Manapság a mentális - és esetleg fizikai - energiád nagy részét a karriered építésére fordítod. Átértékelheted a céljaidat és az ambícióidat. Nagy változások küszöbén állsz, amik akár a pénzügyeidre is pozitív hatással lehetnek.

Mérleg

A személyes és szakmai előmenetel iránti vágyad arra késztethet, hogy esetleg elvégezz valamilyen tanfolyamot, képzést. Valaki, aki közel áll hozzád, valószínűleg egy nő, ráébreszthet az iskolába való visszatérés és a felsőfokú végzettség megszerzésének előnyeire a jövőben.

Skorpió

Ma rendkívül elfoglalt leszel, Skorpió. Nem csak a mindennapi feladatok miatt, hanem azért is mert, mert folyamatosan valamilyen spirituális, ezoterikus témán járhat az eszed, amiről nemrég hallottál vagy olvastál, és többet akarsz róla megtudni.

Nyilas

A mai nap valószínűleg örömteli nap lesz, Nyilas. Lehet, hogy egy régi barátod felhív és szeretne veled beszélni. Ez a személy esetleg meg akar beszélni egy lehetséges üzleti vállalkozást, amit érdemes lenne megfontolnod.

Bak

Valószínűleg a karrier és az üzleti ügyek járnak ma a fejedben, Bak. Lehet, hogy egy új lehetőség adódott számodra, vagy egy új vállalkozásba kezdesz egyedül, esetleg egy partnerrel. Lehet, hogy ez nem a megfelelő nap a döntés meghozatalára, ezért ne kapkodd el!

Vízöntő

A kreativitással, romantikával és gyerekekkel kapcsolatos ügyek ma alapos átgondolást igényelhetnek, Vízöntő. Néhány izgalmas új lehetőség nyílhatott meg számodra. Érdemes lehet kikérned mások véleményét! 

Halak

Az otthont érintő ügyek hirtelen elsőbbséget élveznek. Olyan pozitív fejlemény történik, Halak, ami új lehetőségeket nyithat meg. Ez lehet költözéssel, utazással, akár saját üzlettel kapcsolatos. Bármi is legyen, mérföldkőhöz érkeztél. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves