Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 11.: A Nyilas óriási felfedezést tesz, a Bak élete ma megváltozhat

2024. június 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. június 11.: A Nyilas óriási felfedezést tesz, a Bak élete ma megváltozhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma szorosabbra fűzik a kapcsolataikat a csillagjegyek az intuícióik segítségével. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Sokat álmodozol arról, hogy elutazol egy bizonyos helyre? Most még segítséget is kaphatsz ahhoz, hogy megtehesd. Viszont érdemes lehet felfrissíteni a nyelvtudásodat, mert ez egy tökéletes időszak hozzá. 

Bika

Az álmok olyan mély érzéseket hozhatnak fel, amiknek korábban talán nem is voltál tudatában, Bika. Ez lehetővé teheti, hogy felszabadítsd a múlt traumáit. Bármi is történik ma, valószínűleg észrevehető eredményeket fog hozni. 

Ikrek

Valószínűleg mindenfajta kapcsolatod megerősödik Ikrek, mivel a szokásosnál jobban tudsz majd azonosulni a környezetedben élők szükségleteivel és vágyaival. Ennek eredményeként az ismerősök barátokká válhatnak, a barátságok pedig egy életre szóló kötelékké fejlődhetnek. 

Rák

Ma a barátok és a családtagok valószínűleg közelebb kerülnek hozzád a felerősödött empátiádnak köszönhetően. Lehet, most jobban tudatában vagy annak, hogy valójában mire van szükségük és mire vágynak. 

Oroszlán

A hozzád legközelebb állókkal, különösen a barátokkal és a pároddal való kapcsolatod sokkal erősebb lesz. Ez egy nagyszerű nap ahhoz is, hogy mély, filozófiai beszélgetéseket folytass a barátaiddal.  

Szűz

A többi családtag hullámvölgyeinek kezelése a szokásosnál is könnyebb lehet ma számodra, Szűz, mivel jobban tudsz azonosulni azzal, amit mások éreznek. Azért ne felejtsd el a saját problémáidat sem!  

Mérleg

Ma erősen befolyásolnak az érzések és az intuíciók, Mérleg, így különösen jól tudsz kommunikálni másokkal. Előfordulhat, hogy megérzed, mire van szükségük. Ezt a képességet sokféleképpen lehet használni, szóval, hozd ki belőle a legtöbbet. 

Skorpió

Általában szeretsz úgy gondolni magadra, mint aki logikusan és racionálisan néz szembe az élettel, Skorpió, de ma az intuitív oldalad értékes erőforrásnak bizonyulhat. Erősen érzékeled, hogy mások mit gondolnak és éreznek, ez pedig a hasznodra válhat.

Nyilas

Az intuíciód általában nagyon erős, de ma hirtelen megvilágosodhatsz, és ez lehetővé teheti, hogy sok mindent más megvilágításban láss, és egyúttal növelheti önmagad megértését, és hirtelen másképp láthatod a kapcsolataidat is. 

Bak

Az intuíciód ma szinte a telepátia szintjére erősödik. Lehet, hogy már azelőtt megérzed, hogy mások mit akarnak és mire van szükségük, még mielőtt ők maguk is tudnák. Ha képek törnek fel a pszichédből, ne vesd el őket, mert nagy változást hozhatnak az életedben

Vízöntő

A legközelebbi barátaiddal való beszélgetés során ma sokan felfedik a legmélyebb aggodalmaidat előtted, Vízöntő. A barátaid nagyon hálásak lesznek a megértésedért, és ez közelebb hozhat titeket egymáshoz. 

Halak

A felfokozott intuíció és mások megértése a figyelem középpontjába kerülhet egy összejövetelen, Halak. Az emberek arra kérhetnek, hogy segíts nekik megérteni az adott helyzetüket. Ne felejtsd el elővenni a humorérzékedet, hiszen az élet néha elég komoly! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves