Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. június 10-16.: A Skorpió értékes pénzügyi tippet kap, a Bak szerelmi élete felforrósodik

2024. június 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. június 10-16.: A Skorpió értékes pénzügyi tippet kap, a Bak szerelmi élete felforrósodik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A Mars belépett a Bikába és tettre sarkallja csillagjegyeket. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Már nem éri meg a fáradságot, hogy megpróbálj beilleszkedni oda, ahol nem vagy boldog. A Mars 9-én belépett a Bikába és a pénzszektorodba és bár te gyűjtögetni szeretnél, folyamatosan kapod a meghívásokat a különleges összejövetelekre, bulikra, és egyre csak szórod a pénzt. Előbb-utóbb valahol megálljt kell parancsolni magadnak.

Bika

A Mars 9-én beköltözött a jegyedbe, és segít felfrissíteni a fitnesz- vagy bőrápolási rutinodat. Ugyanakkor ez a sok plusz energia arra késztethet, hogy túl gyorsan és esetleg meggondolatlanul cselekedj. 14-én pedig kiderül, hogy mi vagy ki érdemli meg a szeretetedet és a figyelmedet.

Ikrek

Jelenleg egy cérnaszálon lóg az önbizalmad. A Mars 9-én beköltözött a Bikába és az öntudatlan szektorba, ami felkavarhat néhány félelmet, aggodalmat, amit májusban éreztél. Szerencsére 14-én érkezik a megoldás, és az égi energiák olyan kreatív ötleteket hoznak, amik megoldhatják a gondjaidat.

Rák

A Mars 9-én belépett a szociális szektorodba. Hirtelen szeretnél százfelé szakadni és mindenütt ott lenni, de te is tudod, hogy ez nem lehetséges. Ahelyett, hogy széthajtanád magad, válaszd meg okosan a programjaidat. Ezenkívül a héten egy nagyon fontos felfedezést teszel, ami megváltoztatja életedet.

Oroszlán

A napokban készen állsz a cselekvésre. A Mars 9-én belépett a Bikába és a karrierszektorodba, ami egyrészt konfliktust okozhat a főnököddel, másrészt viszont bátorságot ad ahhoz, hogy (lassan és folyamatosan) megtedd a szükséges lépéseket a célod felé. A legjobb pedig az, hogy támogatókra lelhetsz!

Szűz

A héten meglepően bizonytalan leszel. Amit az egyik pillanatban kigondoltál, a következőben már vissza is vonod, és ez így mehet napokon keresztül. Elbizonytalanodhatsz a kapcsolataidban betöltött szerepeidet illetően, ahogy az utazással és más jellegű terveid megvalósításával is.

Mérleg

Mostanában azon kezdhetsz dolgozni, hogy rendbe tedd az életedet. Ez egy nagyon szükséges átalakítás, de elakadhatsz, amikor nagy álmaid megvalósításáról van szó. A Mars 9-én beköltözött a Bikába, és ez arra sarkall téged, hogy kérj segítséget, de közben szabadulj meg attól, ami hátráltat.

Skorpió

A Mars 9-én beköltözött a Bikába, ami azt jelenti: meg kell szoknod a szokásosnál lassabb tempót, amikor a dolgok elvégzéséről van szó. Viszont előfordulhat, hogy a napokban összeakadsz pár szuperizgalmas és szexi férfival. 14-én viszont remek tippet kaphatsz arra vonatkozóan, hogy juss egy kis plusz pénzhez.

Nyilas

A Mars 9-én megérkezett a Bikába, az egészség, fitnesz és napi rutinok házába. Itt az ideje, hogy komolyan foglalkozz az egészségesebb táplálkozással, formába lendülj vagy a lakásfelújítás megszervezésével foglalkozz! De ne kapkodj el semmit Nyilas, és azt se feledd: nem kell mindent egyedül csinálnod!

Bak

Úgy érzed, komoly változtatásokat kell végrehajtanod az egészségeddel és a mindennapi rutinoddal kapcsolatban. Ugyanakkor a Mars 9-én belépett a Bikába a romantikus szektorodba, ami izgalmas randevúkat hozhat az egyedülállóknak és felforrósodott szerelmi életet a pároknak.

Vízöntő

A Mars 9-én belépett a Bikába, és ez lassításra késztet. Valószínűleg úgy érzed, hogy valaminek a kellős közepén vagy, de hidd el, bölcs dolog, ha otthon maradsz és pihensz egy kicsit, Vízöntő. A Merkúr 14-én találkozik a Nappal, ami inspiráló kreatív projekteket, izgalmas új hobbikat, vagy egy szuper szórakoztató és ösztönző beszélgetéseket hozhat.

Halak

Az élet rendkívül mozgalmassá válik ezen a héten, mivel a Mars 9-én belépett a Bikába. Ne felejts el lassan haladni, és élvezni a gyönyörű dolgokat a mindennapokban! Aztán 14-én a Merkúr találkozik a Nappal, ami otthonod átalakítására buzdít, és nosztalgikus élményeket hozhat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves