Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 3.: Az Oroszlán úszni fog a boldogságban, a Nyilasra egy hatalmas karrierugrás vár

2024. január 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. január 3.: Az Oroszlán úszni fog a boldogságban, a Nyilasra egy hatalmas karrierugrás vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma szerencsés fejleményekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Elszántan és lelkiismeretesen dolgozol, Kos, és néha olyan keményen, hogy nem szánsz elég időt magadra. Ez rövid távon csodálatra méltó, de hosszú távon nem annyira bölcs dolog. Senkinek sem teszel jót azzal, ha kiégsz.

Bika

Izgalmakra, új élményekre vágysz. Azzal kezded, hogy feldobod kicsit a környezetedet. Aztán jöhet a kísérletezés a konyhában egy új recepttel. Szép lassan sikerülni fog beiktatni a mindennapjaidba az új élményeket.

Ikrek

Ma felfedezheted, hogy több közös vonásod van az egyik barátoddal vagy kollégáddal, mint gondoltad, Ikrek. Ez pedig lehetőséget teremt arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Rák

A romantika kerül ma előtérbe, és a csillagok szerint még közelebb kerülhettek egymáshoz a partnereddel. Talán itt az ideje megtenni a következő fontos lépést a kapcsolatotokban.

Oroszlán

Valami váratlan esemény történhet ma veled, Oroszlán. Előfordulhat, hogy nem várt pénzhez jutsz, vagy megkapod álmaid lehetőségét. Bármi is legyen az, egész hétre felvillanyoz és úszni fogsz a boldogságban.

Szűz

Bármi, amit ma szeretnél megtenni, valószínűleg nagyon jól fog sikerülni, Szűz. Ambiciózus természeted van, amit különösen érdemes kihasználni a karriereddel kapcsolatos céljaid eléréséhez.

Mérleg

A mai napon valószínűleg azt fogod tapasztalni, hogy elkezdesz valódi előrehaladást elérni egy projektben, ami egy ideje stagnált, Mérleg. Óriási öröm lesz úrrá rajtad, hiszen a kemény munkád végre meghozza a gyümölcsét.

Skorpió

Ma valószínűleg felébredsz, körülnézel otthon, és azt gondolhatod: lehangoló. Szerencsére elég kreatív és tehetséges vagy ahhoz, hogy kevés pénzből is kicsinosítsd a környezetedet (még akkor is, ha nem ezt gondolod).

Nyilas

Tehetséges és lelkiismeretes dolgozó, Nyilas. Megérett az idő arra, hogy minden erőfeszítésedből hasznot húzz. Minden jel arra utal, hogy egy nagy karrierugrás vár rád, ezért érdemes még egy picit várni, mielőtt cselekvésre szánnád el magad.

Bak

Talán azon gondolkodsz, hogy egy olyan új állást keresel, amivel növelheted a bevételeidet, Bak. De valószínűleg nincs szükség ilyen drasztikus lépésre. Meglehet, a főnököd azt fontolgatja, hogy fizetésemelést ad. Hamarosan kellemes meglepetés érhet.

Vízöntő

Igazán bájos vagy, és remek szociális képességekkel rendelkezel, Vízöntő. Ez egy verhetetlen kombináció, és még inkább felerősödik a jelenlegi bolygó energiának köszönhetően. Lehetőséged adódik mély benyomást tenni valakire, aki valóra válthatja a vágyaidat.

Halak  

Ez egy olyan nap, amikor nagy hasznot húzhat, ha a szabadban töltesz egy kis időt csendes elmélkedéssel, Halak. Már egy félórás séta a városi parkon keresztül segít pihentebbnek és nyugodtabbnak érzni magad.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves