Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. január 1-7.: Az Ikrek élete hirtelen megváltozik, a Szűz éve egy töréssel kezdődik

2024. január 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. január 1-7.: Az Ikrek élete hirtelen megváltozik, a Szűz éve egy töréssel kezdődik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Az év első hete meglepő változásokat indít el a csillagjegyek életében. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Az újév úgy kezdődik, hogy az uralkodó bolygód, a Mars összekapcsolódik a lelkes Jupiterrel, ami lehetővé teszi, hogy új megoldásokat találj a problémáidra, valamint motivációt biztosítsanak a cselekvéshez. A következő napokban varázslatos dolgok történnek és rendkívül szerencsésnek érezheted magad.

Bika

Nagyon pozitívan indul számodra 2024, Bika. Éppen ezért kellene nagyot álmodnod és már a napokban belefogni a vágyaid megvalósításába. Csakúgy árad feléd a pozitív energia és tele leszel lelkesedéssel, motivációval. Most még a környezetedtől is számíthatsz segítségre!

Ikrek

Vegyes érzelmeid vannak 2024-et illetően. Úgy érzed, miután lementek az ünnepek, az élet ugyanúgy folytatódik, mint tavaly. De ezúttal minden más lesz. Ahogy az uralkodó bolygód, a Merkúr megindul előre, váratlan, izgalmas lehetőségeket hoz neked.

Rák

Az előtted álló hónap tele van lehetőségekkel, kedves Rák. Egy új ciklus veszi számodra kezdetét.  Ez a hét cselekvésre ösztönöz, ami segít megvalósítani az álmaidat, sőt, talán az egész életedet is megváltoztathatod. Most minden attól függ, mennyit vagy hajlandó tenni a sikerért.

Oroszlán

Nem kell mindennek úgy haladnia tovább, ahogy eddig. Megteheted Oroszlán, hogy változtatsz a dolgok állásán. A január pont erre ad lehetőséget. Épp itt az ideje kilépni a komfortzónádból, ami nemcsak veled tesz jót, hanem másokkal is, akik számára példaértékű leszel.

Szűz

Tehetséges Szűz vagy, de alábecsülöd a képességeidet. Egy elavult hiedelem akadályoz abban, hogy felismerd a lehetőségeidet. 2024 olyan töréssel kezdődik, ami felébreszt a transzból. Ha megengeded, hogy ez az energiahullám inspiráljon, meglepő élményekben lesz részed. 

Mérleg

Csak azért, mert úgy gondolod, hogy a dolgok a megszokott módon mennek tovább, még nem jelenti azt, hogy így is fognak. Sőt! Már a napokban megváltoztathatsz néhány dolgot, ami látványos eredménnyel járhat. Ez segíthet pozitívabban tekintenki a jövőre.

Skorpió

Annak ellenére, hogy mostanában sok mindent elértél, ahelyett, hogy ünnepelnél, arra koncentrálsz, amit még nem értél el. Lehetnél egy kicsit elnézőbb magaddal szemben. Viszont, ha valamiben támogatásra lenne szükséged, azt most könnyedén megkaphatod, ha kéred.

Nyilas

A január kezdetekor az a benyomásod lesz, hogy az egész kozmosz támogat téged. A Mars és a Vénusz is a jegyedben van, így megállíthatatlannak érzed magad. Azért nem lesz minden olyan könnyű, mert már a napokban is akadhatnak kihívások. De mindent összevetve: 2024 optimizmust és reményt hoz.

Bak

Január elején megérkezik a Mars a jegyedbe. Ez lendületet és erős kezdést biztosít az évre. A napokban minden adott lesz ahhoz, hogy kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. Most csak annyi a feladatod, hogy nyitottan állsz a dolgokhoz, és ne utasíts el valamit, csak mert elsőre nem tűnik ígéretesnek.

Vízöntő

A legszívesebben felfedezőútra indulnál. Valószínűleg az a vágy hajt, hogy valami történjen az életedben. A változás iránti éhséged egészséges és 2024 tele lesz lehetőségekkel. Már a héten megteheted az első lépéseket. Csak arra ügyelj, hogy minden tettedet jól gondold meg.

Halak

Itt az esély, Halak: használd ki az újévi lehetőségeidet. De ez nem jelenti azt, hogy mindet azonnal meg kell ragadnod, és azonnali változtatásokat kellene kieszközölnöd. Használd a január energiáját egy álom vizualizálására, valamint egy cselekvési terv létrehozására, és csak azután lépj a tettek mezejére.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves