Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 20.: Az Oroszlán egyik idős rokona segítségre szorul, a Halakkal fontos dolgot közölnek az álmai

2024. február 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. február 20.: Az Oroszlán egyik idős rokona segítségre szorul, a Halakkal fontos dolgot közölnek az álmai
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma dekoncentráltak és levertek lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Meghívhatnak egy összejövetelre, de úgy alakul, hogy nem tudsz rá elmenni, bármennyire is szeretnél. Ezzel együtt azzal is szembesülsz: megfeledkeztél néhány egyéb kötelezettségedről. Úgy érzed, nem ez életed legjobb napja.

Bika

Eléggé kimerültnek érzed magad, így lényegesen lassabb lehetsz. A körülötted lévők meglepődhetnek azon, hogy általában mennyire energikus vagy, de most úgy tűnik, csigaként mozogsz. Tölts annyi időt pihenéssel, amennyit csak tudsz!

Ikrek

A partnered nagyon vágyik az intimitásra, az együttlétre, te viszont a legkevésbé sem, és még csak szexinek sem érzed magad. Eléggé stresszes napjaid voltak, és leginkább most csak a pihenésre vágysz. Tudatnod kellene ezt a szerelmeddel.

Rák

Az otthonod ma komor hely lehet, Rák. A szeretteid nem érnek rá, akárcsak a barátaid, így egyedül kell elfoglalnod magad. Ugye tudod, hogy ez nem azt jelenti, hogy akkor neki kell állni takarítani? Mi lenne, ha inkább ledarálnál egy sorozatot?

Oroszlán

Egy idősebb rokonnak szüksége lehet a segítségedre. A gond az: neked is rengeteg feladatod van. Ennek ellenére menni fogsz, mert ilyen a természeted. Ügyelj arra, hogy gondosan tervezd meg a napodat és ne vállalj be egyszerre túl sok dolgot.

Szűz

Úgy tűnhet, hogy a kreativitásod szabadságra ment. Hiába vagy fókuszált, semmi sem jut az eszedbe, ami persze hamar frusztrálttá lesz. Légy megértő magaddal, hiszen ilyesmi bármikor előfordulhat az emberrel. Foglalkozz ma más feladatokkal!

Mérleg

Ma lenne végre egy kis időd önmagadra? Ugye nem takarítással szeretnéd eltölteni? Mi lenne, ha inkább beülnél valahova a barátokkal elkezdenéd megnézni a filmlistádon szereplő alkotásokat? A cél az, hogy pihenj és élvezd a szabadidődet.

Skorpió

Néhány kiábrándító hír ma meglehetősen borús állapotba hozhat, Skorpió. Talán az egyik szerettednek el kell utaznia és hiányozni fog vagy összejött neki valami olyan, amiben reménykedtél, hogy veled történik meg és kissé irigy leszel.

Nyilas

Ma kellemetlen akadályokba ütközöl és késéseket tapasztalhatsz. Nem jön meg a pénz vagy a hívás, amire számítasz, és te sem tudod valamiért elvégezni egyik-másik kitűzött célodat. Holnap jobb lesz a helyzet, szóval nem érdemes emiatt annyit idegeskedned.

Bak

A karrierrel kapcsolatos céljaid olyan lassan alakulhatnak, hogy kísértést érezhetsz, hogy feladd őket, Bak, de ne tedd! Ez csak egy azon napok közül, amikor úgy tűnik, semmi sem megy jól, pedig alapvetően nem olyan rossz a helyzeted, mint amilyennek látod. Légy még egy kicsit türelmes!

Vízöntő

Ha van valami, amit tanulmányozni akarsz, Vízöntő, akkor ez nem a megfelelő nap. Valószínűleg nehezedre esik koncentrálni, és amit olvasol, az valószínűleg görögnek fog tűnni. Hacsak nem sürgős, akkor tedd félre holnapra.

Halak

Sötét, nyomasztó álmokat láthatsz, Halak. Nagy lehet a kísértés, hogy elvesd őket, pedig inkább foglalkoznod kellene velük. Az álmaid megpróbálnak elárulni valami fontosat, szóval érdemes lenne elemezi őket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves