Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 13.: A Kos rokona furcsán viselkedik, az Oroszlán gondjait megoldják

2024. február 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2024. február 13.: A Kos rokona furcsán viselkedik, az Oroszlán gondjait megoldják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma különös hírek és furcsa tapasztalások hozhatják rá a frászt a csillagjegyekre, de valószínűleg nem lesz olyan szörnyű a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnik majd. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Nagyon furcsán viselkedik az egyik rokonod és talán megrémiszt téged. Ha megosztja veled a problémáját, a legjobb tanács, amit adhatsz neki: ne essen pánikba, és menjen biztosra. Könnyen megeshet, hogy ami nyugtalanítja, az nem pont úgy van, ahogy gondolja.

Bika

Ma nem sikerül elérned telefonon azt, akit szeretnél és ez nyugtalanná tesz. Ne izgulj, Bika, valószínűleg csak közbe jött valami vagy a technika ördöge játszik veletek. Meglehet, hogy este már sikerül kapcsolatba lépnetek.

Ikrek

Sokkolóan peches napod lesz, kedves Ikrek. Szinte minden elromlik a környezetedben, a kezeid között, de minimum nem működnek akkor, amikor szükséged lenne rájuk. Érthető, hogy ez dühít, de nap végére megoldódhatnak ezek a problémák.

Rák

Ez egy jó nap arra, hogy szánj egy kis időt magadra, Rák. A másokkal való kapcsolattartás, bármennyire is szereted őket, valószínűleg nem megy jól, mivel a legtöbb ember valószínűleg nyugtalan és rossz passzban van.

Oroszlán

Túl sok egymásnak ellentmondó hírrel, információval találhatnak ma meg. A legjobb lenne, ha nem hoznál a mai napon fontos döntéseket. A jó hír viszont az, hogy valaki segíthet megoldani a gondjaidat.

Szűz

A furcsaság a mai nap kulcsszava, Szűz. Különös híreket, információkat oszthatnak meg veled, amik felzaklathatnak. Valószínűleg nem minden úgy van, ahogy először leírták őket, ezért ne ess pánikba és ne lépj semmit.

Mérleg

Ma olyan pletykák keringhetnek, amik pánikot kelthetnek benned, Mérleg. Néhány barátod vagy kollégád megkereshet, hogy beszéljetek a dologról. Még ne vonj le semmilyen következtetést, amíg nem tudni biztosat.

Skorpió

Furcsa, aggodalmat keltő híreket kaphatsz néhány ismerősödről. Próbáld meg nem túlizgulni a dolgot, mert könnyen megeshet, hogy tévesek az információk, de legalábbis nem olyan szörnyű a helyzet, amilyennek elsőre beharangozták.

Nyilas

Néhány meglehetősen nyugtalanító hírt kaphatsz a pénzügyeiddel kapcsolatban. Szerencsére nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnik, szóval ne ess kétségbe. Nap végére már teljesen más színben fogod látni a dolgokat.

Bak

A baráti összejövetel ma valahogy nem alakul jól. Már eleve mindenki feszült lehet egy kicsit. Minden a szokásos pletykálkodással kezdődhet, aztán váratlanul elszabadulnak az indulatok és a találkozó veszekedésbe torkollik.

Vízöntő

Az egyik szerettednél vagy éppen nálad furcsa tünetek jelentkezhetnek. Szerencsére elsőre rosszabbnak tűnik a dolog, mint amilyen valójában. Ne ess pánikba, és mindenképpen nézesd meg magadat vagy kísérd el orvoshoz a szerettedet.

Halak

A csoportos tevékenységek ma nem alakulnak kedvezően. Pillanatok alatt összekaphattok a munkahelyeden vagy épp otthon a családdal. Mivel mindenki feszült és érzékeny lehet, ha egyszer elszabadulnak az indulatok, annak nem lesz jó vége.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves