Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. február 12-18.: Az Oroszlánnak egész héten Valentin-nap lesz, a Vízöntő élete legcsodásabb hete elé néz

2024. február 12.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. február 12-18.: Az Oroszlánnak egész héten Valentin-nap lesz, a Vízöntő élete legcsodásabb hete elé néz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Nagyon sokat köszönhetnek a héten a barátaiknak a csillagjegyek, plusz sokan számíthatnak felejthetetlen, romantikus napokra. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A héten a bolygók felébresztik az igényedet, hogy több időt tölts a barátaiddal. Arra is ösztönöznek, hogy színesebb életet élj és esetleg tagja legyél egy közösségnek vagy valamilyen önkéntes munkát végezz, ahol szükség lehet a különleges képességeidre. Csak egyre vigyázz: ne vállalj be egyszerre túl sok elfoglaltságot.

Bika

Nagyon eltökélt leszel, hogy megtedd, amit elterveztél, és semmi sem fog megállítani. Szerencsére, ehhez támogatást is kapsz a környezetedtől, akik ráadásul csodálni fognak téged. Látod, kedves Bika, az egész univerzum összefog azért, hogy te elérhesd a célodat.

Ikrek

Erőteljesen rád tör az utazás, a felfedezés iránti vágy. Ha esetleg nincs lehetőség arra, hogy legalább kiruccanj a közelben, éld ki a másik vágyadat és csinálj vagy tanulj valami új dolgot. Most különösen nagy az igényed az élményekre, szóval nézz szét, hogy milyen lehetőségeid vannak.

Rák

Ez továbbra is nagyszerű időszak számodra, Rák, ugyanakkor a héten minden a pénz körül fog forogni. Nagy az esélye annak, hogy váratlanul egy nagyobb pénzösszeg üti a markodat. Ugyanakkor felmerülhet valamilyen pénzügyi kellemetlenség vagy más jellegű vitás helyzet, de ne aggódj, mert meg fog oldódni.

Oroszlán

Most sokkal szorosabbá válnak a baráti kapcsolataid, akikkel izgalmas élményekben lesz részed. Rengeteg örömöt hoznak az életedbe. Sőt, ha egyedülálló vagy, a napokban megismerkedhetsz valakivel. A párban élőknél romantikus időszak veszi kezdetét, és egész héten Valentin-napoznak.

Szűz

Örülsz, amikor hasznos és eredményes tudsz lenni. Természetesen ugyanúgy szeretsz pihenni és bulizni, mint bárki más, de magas követelményeket támasztasz önmagaddal szemben. Ezen a héten nagyon produktív leszel és büszke is az elért eredményeidet látva. Ugyanakkor egy fontos munkamegbeszélés is vár rád a napokban.

Mérleg

Nagyon meghitten alakulnak a baráti kötelékeid és rengeteg támogatást, szeretetet kapsz tőlük. Az egyedülálló Mérlegek készüljenek arra, hogy berobbanhat az életükbe a szerelem, a párban élők pedig egész héten romantikáznak. Ahhoz is tökéletes a hét, hogy a művészeti és egyéb kiemelt projektjeiden dolgozz.

Skorpió

A héten az otthon, a család és a magánélet kerül fókuszba. Előfordulhat, hogy a szokásosnál többet kell foglalkoznod egy rokonoddal, mert beteg vagy más okból kifolyólag, de szüksége van a segítségedre. Ezenfelül lesz néhány fontos beszélgetésed a családtagokkal, amik hatással lehetnek a jövődre.

Nyilas

Ez egy pörgős hét számodra, méghozzá pont úgy, ahogy neked tetszik. Ha van rá lehetőséged, utazz el vagy kirándulj, mert nagyon jót tenne a lelki világodnak. A testvérekkel, rokonokkal és barátokkal folytatott beszélgetések örömet okoznak. De akár egy tanfolyam elvégzésére vagy valami új tanulásra is tökéletes a hét.

Bak

Általában megelégszel azzal, hogy egy egyszerű házi készítésű étellel kedveskedsz a szerelmednek, de idén Valentin-napon szeretnél valami nagy dolgot véghez vinni, és sikerrel is jársz fogsz járni. Ezenfelül a hét második felében megtalálhat egy fantasztikus karrierlehetőség.

Vízöntő

Ezen a héten öt bolygó is a jegyedben tartózkodik: a Nap, a Merkúr, a Vénusz, a Mars és a Plútó. A Nap, a Mars és a Plútó energikussá, dinamikussá, koncentrálttá és eltökéltté tesz. A Merkúr segít a meggyőzésben, a Vénusz elbűvölővé és diplomatikussá tesz. Csodálatos és szerencsés hét előtt állsz, mikor bármit megkaphatsz.

Halak

Talán most nem úgy tűnik Halak, de a kemény munkád kifizetődő lesz, és elképesztő sikerben lehet részed. Fantasztikus üzleteket köthetsz, szédületes eredményeket érhetsz el. Sőt, ha egyedülálló vagy, a napokban kezdetét veheti egy nagyon forró és szenvedélyes kapcsolat is az életedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves