Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 16: Az Ikrek jövője fényesebb, mint valaha, a Rák érdekes híreket kap 

2024. április 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2024. április 16: Az Ikrek jövője fényesebb, mint valaha, a Rák érdekes híreket kap 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ez a nap tele lesz meglepetésekkel. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A barátaid vagy munkatársaid megismertetnek veled egy olyan területet, ami felkelti érdeklődésedet, Kos. Készen állsz valami újra az életedben, és a számodra javasolt témáról kiderülhet, hogy éppen azt adja, amire éppen szükséged van.  

Bika 

Talán egy rövid kirándulást teszel egy baráttal vagy meglátogatsz egy rég nem látott barátnőt. Még akár értékes tippeket is kaphatsz tőlük azzal kapcsolatban, hogyan valósítsd meg az álmaidat, kedves Bika

Ikrek 

Valószínűleg ma olyan híreket kapsz, amik feldobják jövőképed, Ikrek. Előfordulhat, hogy előléptetést, fizuemelést vagy egy nagyobb bónuszt kapsz. Bármi is legyen a hír, tudd: a pénzügyi helyzeted drámaian jobb lesz, mint korábban volt.  

Rák 

Arra számíthatsz, hogy ma meglehetősen drámai módon megváltozik az életed, Rák. Később visszatekintve erre a napra, kulcsfontosságúnak fogod tekinteni. Érdekes hírt kaphatsz, ami felpörgeti a jövővel kapcsolatos céljaidat.  

Oroszlán  

Ma alighanem változásra vágysz, ám a nehézséget jelenti: nem tudod, mi mással szeretnél foglalkozni. Érdemes lehet kitöltened néhány karriertesztet, hogy lásd, milyen képességekkel rendelkezel, milyen irányba indulhatnál el. 

Szűz 

Ma elfoglalt leszel, de boldog, Szűz. Valószínű, hogy egy projekt, amin régóta dolgozol, hirtelen pozitív eredményeket hoz. Nem lehet nem örülni, hiszen ez az eredmény épp akkor jön, amikor már megkérdőjelezed képességeidet.  

Mérleg 

Ma az utolsó pillanatban kalandra invitálnak téged, Mérleg. Mindenképp ragadd meg a lehetőséget! Készen áll a változásra, és ez a lehetőség pont olyannak bizonyulhat, mint amire vágysz. A mai nap izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik.  

Skorpió 

Ha pályamódosításon gondolkodtál, Skorpió, a mai nap alkalmas arra, hogy megismerkedj néhány szakmával, amivel szimpatizálsz. Az is lehet, hogy készen állsz egy saját vállalkozást indítani. 

Nyilas

A technológia ma és a közeljövőben nagy szerepet fog játszani az életedben, Nyilas. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden hozzájutsz pár extra hasznos kütyühöz vagy programhoz, esetleg úgy döntesz, részt veszel egy tanfolyamon, hogy bővítsd az ismereteidet.  

Bak 

A mai napon rettentően elfoglalt leszel. A munkahelyeden egyik válságot a másik után kezeled és néhány magánjellegű feladatot is el kell intézned. Közben lehet, hogy egy barátod is segítségre szorul. Kitartás, Bak! 

Vízöntő

A technológia kulcsfontosságú volt eddig a szakmai életedben, és valószínűleg még fontosabb lesz a jövőben. Számíthatsz arra, hogy bevételed drámaian megnő idén egy technológiai innováció eredményeként. 

Halak 

Reggel érdemes rendbe tenni az otthonodat, Halak, mivel néhány váratlan látogatóra számíthatsz!  Ne ess pánikba, csak legyen egy kis rend, hogy ne érezd kellemetlenül magad, ha váratlanul beállítanak hozzád. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves