Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 29.: A Kos fantasztikus híreket kap, a Rákot meg akarja hódítani egy kollégája

2023. szeptember 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 29.: A Kos fantasztikus híreket kap, a Rákot meg akarja hódítani egy kollégája
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint valami új dolog veheti kezdetét a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Váratlan, de örvendetes üzeneteket kaphatsz, valószínűleg a párodtól vagy egy közeli barátodtól. A mai napon a barátságok szorosabbá, a romantikus kapcsolatok pedig meghittebbé válnak.  

Bika

Nem várt, de szívesen látott vendégek érkezhetnek hozzád, és izgalmas beszélgetések születhetnek. Akár rögtönzött rendezvényt is szervezhetsz, és kellemes estét tölthetsz a barátaiddal. 

Ikrek

Ez a mai nap lehetőséget teremt a bevételeid növelésére. Fogékony vagy az új ötletek iránt, és hajlandó vagy erőfeszítéseket tenni azért, hogy azokat megvalósítsd, így rövid idő alatt jelentős összegre tehetsz szert.

Rák

Vonzódsz valakihez, akivel egy helyen dolgozol? Ha igen, akkor a közeljövőben megváltozhatnak a dolgok köztetek. Ne lepődj meg, ha kollégád hirtelen érdeklődést mutat irántad, sőt: mindenáron meg akar hódítani.

Oroszlán

Energikus és lendületes vagy a mai napon. Van valami, amivel kapcsolatban úgy érzed, ma mindenképpen dolgoznod kell rajta. Kétségtelenül több eredményt fogsz elérni, mint máskor, és büszke leszel magadra. 

Szűz

Egy kellemetlen érzés dolgozik benned, hogy van valami, amit tenned kellene, de nem tudsz rájönni, mi az. Az érzés egész nap zavarhat. Próbálj meg emlékezni, kedves Szűz!  

Mérleg

Részt veszel valamilyen fontos, csoportos tevékenységben, esetleg a közeli barátokkal készülsz valamire? Ha igen, akkor lehet, hogy létfontosságú feladaton dolgozol, még akkor is, ha jelenleg nem tűnik annak. 

Skorpió

Jobb szeretnél egyedül dolgozni, de valamiért mégis kénytelen leszel csoportban tenni. Ez frusztráló lehet, de jelentős anyagi haszon múlhat rajta, szóval érdemes félretenni a rossz érzéseidet.

Nyilas

Megismerkedsz egy távol élő férfival, és annyira egy hullámhosszon lesztek, hogy erőteljesen vonzódni kezdesz hozzá. Ez egy nagyon intenzív, szeretetteljes és támogató kapcsolat lehet, de akár annál is több!

Bak

Nagyon mozgalmas napod lesz, de előfordulhat, hogy nem tudsz koncentrálni. Túl sok probléma merülhet fel a múltból. Régi érzelmi traumák, évekkel ezelőtti pénzproblémák, rémálmok kísérthetnek. Ne küzdj ellenük! Ez a gyógyulási folyamat.

Vízöntő

Egy rokonod vagy a szerelmed ma komor lehet. Ne próbáld meg erőszakkal kiszedni belőle az okokat. Elég, ha csak meghallgatod vagy egyszerűen teret, időt adsz neki. Beszélni fog, amikor készen áll. 

Halak

Sokáig halogattad a munkát, Halak? Hirtelen a nyakadba zúdulhat a sok feladat. Ma extra keményen dolgozhatsz, hogy utolérd magad. Azért ne ess túlzásokba, hiszen nem dől össze a világ, ha későbbre is marad egy kevés.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves