Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 28.: A Skorpiónak fontos döntést kell meghoznia, a Nyilas szívét összetörik

2023. szeptember 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 28.: A Skorpiónak fontos döntést kell meghoznia, a Nyilas szívét összetörik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint kihívások várnak a párban élő csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Nagyon tüzesnek érzed magad, szóval ne lepődj meg, ha könnyen felfortyansz. Óriási benned a düh, és nehezedre esik féken tartani. Viszont jobb, ha tudod, nem vagy ezzel egyedül és mások is harapós kedvükben lehetnek.

Bika

Valószínűleg ma túl gyorsan mennek körülötted a dolgok, Bika, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül csatlakoznod kell az őrült tempóhoz. Valószínűleg sokkal jobban jársz, ha ragaszkodsz a módszeres megközelítéshez.

Ikrek

Ma különösen kalandvágyónak érezhetted magad. Kísértést érezhetsz, hogy kockázatos vállalkozásokban vegyél részt, ám ez a nap nem alkalmas hozzá. Tervezz egy utazást a közeljövőre, addig pedig nézz inkább kémfilmeket vagy thrillereket, ha egy kis adrenalinra vágysz.

Rák

A határozatlanság, amit bizonyos kérdésekben érzel, ma felerősödhet. A legjobb, amit tehetsz, ha megpróbálod a dolgokat több oldalról is megvizsgálni, viszont jobb, ha a döntést egy másik napra hagyod.

Oroszlán

Ez egy jó nap lehet számodra a döntések meghozatalához, mert képes vagy tisztán látni a dolgokat. A szíved és az elméd egyensúlyban van, így ma teljesen átlátod a problémás kérdést és a lehetséges megoldásokat is.

Szűz

Annyira elmerültél a saját világodban, hogy nem veszel tudomást másokról, akik valójában több figyelmet érdemelnének. Valami nagyobb és jobb utáni keresés során előfordulhat, hogy elvesztetted a kapcsolatot azokkal a csodálatos dolgokkal, amik már előtted vannak.

Mérleg

Ma semmi sem kerüli el a figyelmedet. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a tények lassan derülnek ki, ezért ne hozz jelentős döntést valamivel kapcsolatban, amíg nem rendelkezel az összes releváns adattal.

Skorpió

Lehet, hogy ma vissza kell lépned, és figyelmedet befelé kell fordítanod, nem pedig kifelé. Ha szerelemről és romantikáról van szó, ne siesd el a dolgokat. Türelemre most nagyobb szükség van, mint valaha, mivel egy fontos döntés előtt állsz.

Nyilas

Eddig úgy hitted, minden a legnagyobb rendben van köztetek, de legalábbis nem annyira vészesek a dolgok. Ám a szerelmed ma épp az ellenkezőjére ébreszthet rá. Ráadásul az egyedülállókat is csalódás érheti.

Bak

Úgy érezheted magad, mintha tűpárnán ülnél, amikor a szerelemről van szó. Most konfliktusok adódhatnak életed ezen területén. Ha kapcsolatban élsz, tekintsd ezt a zökkenőt kihívásnak, ami erősebbé teszi, és szorosabbra fűzi a köteléket köztetek.

Vízöntő

A párban élők kihívásokkal néznek szembe. Akármilyen aggasztónak is tűnjenek, gondoljanak erre: ez megerősíti a kapcsolatukat. Amennyiben az egyedülállók elég bátrak, ma sikert arathatnak a férfiak körében.

Halak

Ma megpróbálhatsz valamit megmagyarázni az agyaddal, amikor a helyzet valódi megértése csak a szíveden keresztül történhet, kedves Halak. Próbáld meg érezni a választ, ahelyett, hogy megpróbálnád megfejteni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves