Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 12.: A Ráknak beszólnak egy közösségi oldalon, a Halakat meglepetés éri

2023. szeptember 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 12.: A Ráknak beszólnak egy közösségi oldalon, a Halakat meglepetés éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a mai események felszínre hozzák a csillagjegyek elnyomott érzéseit vagy személyiségjegyeit. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A mai nap a vezetésről szól, és kreatívnak kell lenned, ha szeretnél másokat egy adott vízió felé terelni. Az Oroszlánban lévő Hold miatt kísértést érezhetsz, hogy oroszlánként ordíts, és bár ez rövid távon hatásos lehet, valójában nem a legjobb módja annak, hogy tekintélyhez juss. 

Bika

Magas elvárásaid vannak, Bika, és imádod a luxus kényelmét az otthonodban, a munkahelyeden és egyáltalán körülötted. A mai Oroszlán Hold arra biztat: merülj el olyan egyszerű dolgokban, amik igazán örömet okoznak. Nem kell sok pénzt költeni arra, hogy jól érezd magad. 

Ikrek

Mindig tudod, hogyan közelíts bizonyos emberekhez, hogy megkapd, amit akarsz, és ezt ma még könnyebben elérheted. Vicces vagy, segítőkész és édes. Nehéz lesz bárkinek is nemet mondania neked.  

Rák

A közösségi médiában olyan megjegyzéseket kapsz, amik eléggé szíven ütnek. Még mindig nem szereted a kritikát. Ne vedd túlságosan a szívedre, viszont a jövőre való tekintettel kétszer is gondold át, mit posztolsz ki. 

Oroszlán

A Hold napokig a csillagjegyedben lesz, így a lehetőség nyitva áll a személyes vágyaid, és szükségleteid feltárására, és ezzel együtt érdemes átgondolni a korábbi döntéseidet. Vannak dolgok, amiken szeretnél változtatni?  

Szűz

Az Oroszlán Hold célja emlékeztetni arra, ki is vagy ezen a világon. Azok a tulajdonságok, amikről gyakran úgy gondolod, hogy nem fontosak, vagy mások nem vesznek észre, különlegessé tesznek téged.

Mérleg

Az Oroszlán Hold arra csábít, hogy hozz létre egy „kívánságlistát” minden olyan dologról, amit szeretnél kipróbálni. Miközben tudatosítod őket, még az is lehet, hogy az univerzum lehetőséget intéz egyik-másik megvalósítására.  

Skorpió

Eleged van abból, hogy mindig más aratja le a babérokat helyetted, vagy nem ismerik el az erőfeszítéseidet, így elgondolkodsz a munkahelyváltáson vagy a saját vállalkozás indításán. Érdemes már ma utána nézned annak, milyen lehetőségeid vannak.

Nyilas

Nem akarod, hogy az életkor több legyen egy számnál. Szeretnéd felfedezni a világot, és élvezni mindazt, amit az élet kínál. Tehát ma, az Oroszlán Hold idején úgy döntesz: itt az ideje egy újabb utazásnak.

Bak

Nagy célod és álmod van: korán nyugdíjba vonulni. Gondolkodtál azon, hogyan kezdj hozzá, és csak egy dologra jutottál – keményen kell dolgoznod. De közben vállalnod kell a kockázatokat is, különben semmi sem fog valóra válni abból, amit szeretnél. 

Vízöntő

A mai nap berobban az életedbe a szerelem, és ez azt jelenti: ki kell lépned a komfortzónádból. Egyedülállóként váratlanul randira hívhatnak vagy lehetőséged nyílhat bevallani az érzéseidet annak, aki tetszik. Amennyiben párban élő vagy, ma bizony valaki ellophatja a szívedet.

Halak

Törekedj arra, hogy kapcsolatba lépj valakivel, aki ma hiányzik, a Halak. Még ha eleinte fájdalmas is, sokkal jobban fogod érezni magad, ha megteszed. Vedd fel a telefont vagy írj egy üzenetet. Meglepő reakció érkezhet rá! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves