Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek megtérülnek az erőfeszítései a héten

2023. szeptember 11.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek megtérülnek az erőfeszítései a héten
© Shutterstock

A horoszkóp nagyszerű dolgokat ígér 3 csillagjegy számára.


Íme, az újabb hét, és az asztrológia ismét fontos dolgokat üzen a csillagjegyek számára. Most mutatjuk, hogy melyik az a 3 csillagjegy, akiknek biztosan megtérülnek az erőfeszítései a héten. Térj vissza a többi nap is, hogy megtudd, mi vár rád a horoszkópod szerint!

Rák

Kétségtelenül elfáradtál a sok munkában, de végre a héten először azt érzed, hogy volt értelme, mert a feletteseid és a kollégáid is kezdik elismerni azt a sok mindent, amit teszel értük és a cégért is. Sokkal kellemesebb napok elé nézel, sőt hamarosan elképesztő jutalomban lehet részed.

Oroszlán

Elfárad az ember, ha mindig csak ad és ad, de nem kap vissza semmit. Szerencsére ez most megváltozik, és a héten kellemeset fogsz csalódni a családodban és a barátaidban is, mert végre azt érzed majd, hogy te is prioritást élvezel. Egy nagy melepetés is vár rád jutalomként! 

Halak

Nem voltál könnyű helyzetben a párod helyzetetét illetően, de meglátod, hogy most kifizetődik az a sok dolog, amit érte tettél az elmúlt időszakban. Most te is vissza fogsz kapni a sok jóból, sőt a kapcsolatot szintet is léphet, ami meglepetésként fog érni, de nagyon boldogsággal tölt majd el.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves