Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 27.: A Bikával megtörténik a lehetetlen, a Skorpió és párja szintet lépnek a kapcsolatukban

2023. október 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. október 27.: A Bikával megtörténik a lehetetlen, a Skorpió és párja szintet lépnek a kapcsolatukban
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma meglepő változások zajlanak a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Olyan probléma merül fel, ami véget vethet egy barátságodnak. Ez igazából az utolsó csepp a pohárban, így talán nem is fogod annyira bánni, ha csakugyan véget ér ez a számodra már mérgező kapcsolat.

Bika

Van valami, amiről azt hiszed, hogy az számodra elérhetetlen, úgysem jöhet össze. Ahhoz képest ez a lehetetlennek hitt dolog ma jó eséllyel megvalósul, de legalábbis a napokban lehetőséged lesz arra, hogy megtapasztald azt, amit csodának hívsz.

Ikrek

Ma egyik pillanatról a másikra változhatnak meg az érzelmeid, akárcsak a véleményed. Például szembesülsz azzal, hogy a hobbid már nem olyan érdekes vagy izgalmas. Ezek az univerzum jelzései, ami igyekszik új útra terelni téged.

Rák

A költözés soha nem könnyű, de amikor eljön az idő, már élvezni fogod, hiszen tudod: egy új kalandban lesz részed. A csillagok segítenek megtalálni az igényeidnek megfelelő helyet, a megfelelő áron.

Oroszlán

Hirtelen megváltozik a viselkedésed, ami nemcsak téged frusztrál, hanem másokban is zavart kelt. Nem értik, mitől lettél ilyen érzékeny, és rosszkedvű. Ne aggódj Oroszlán, néhány napon belül helyrebillen a lelki világod!

Szűz

A pénzügyi helyzeted javul, és ezzel együtt a lehetőségeid száma is megnő. Meglehet, hogy saját vállalkozásba kezdhetsz, esetleg több munkahely közül is választhatsz. Nem lesz könnyű döntést hoznod!

Mérleg

Nagy önfegyelem és kitartás kell ahhoz, hogy valamit megváltoztass magadon, Mérleg. Szerencsére a mai nap tökéletes az újraindítás gomb megnyomására. Ha szeretnél valamin változtatni, akkor csak tessék!

Skorpió

Elérkezett az idő, Skorpió. Épp mikor, a legkevésbé számítasz rá. De bizony nagy az esélye annak, hogy a napokban szintet lép a kapcsolatotok a szerelmeddel, aki szeretné szorosabbra fűzni veled a kötelékét, vagy készen áll a családalapításra.

Nyilas

Hirtelen elönt a vágy, hogy a saját jóléteddel foglalkozz. Ez még téged is meglep. Elképzelhető, hogy megváltozik a gondolkodásmódod. Bármi is befolyásolja ezt a hirtelen változást, egy sokkal boldogabb, egészségesebb útra fog vezetni.

Bak

Ne rágódj folyton a múlton. Már nem az vagy, aki voltál, és különben is: készen állsz a változásra. Használd ki a mai nap nyújtotta energiákat, hogy változtass önmagadon, és mindazon, amivel elégedetlen vagy.

Vízöntő

Csodálatos nap ez a barátságra és annak megünneplésére, hogy olyan emberek vannak a közeledben, akiket szeretsz. Ezek a barátok, rokonok ma inspiráló hatással lehetnek rád, és elősegíthetik a fejlődésedet.

Halak

A hibáid beismeréséhez bátorság kell, kedves Halak. Lehet, hogy küzdesz a felelősség súlyával, de az aktuális bolygóállások segítenek gyengéden láttatni és elfogadtatni veled az igazságot.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves