Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SKORPIÓ HAVA

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a Skorpió havában

2023. október 25.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Skorpió hava
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a Skorpió havában
© Shutterstock

Jelentős változások küszöbén áll ez a 3 csillagjegy, és hamarosan teljesen megváltozik az életük.


Október 23-án megérkezett a Skorpió hava, ami egészen november 21-ig tart. Ebben az időszakban megnő a zodiákus tagjainak vágya az önkifejezésre, a mély és tartós párkapcsolat kialakítására, valamint a szenvedélyes lepedőgyűrésre. Ugyanakkor a Skorpió szezon a halál, az újjászületés, az átalakulás időszaka, így sorsfordító eseményekkel is számolni kell. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek kell felkészülnie arra, hogy megváltozik az élete a következő néhány hétben:

Ikrek

Amúgy is változásra vágysz, nem igaz, Ikrek? Ezért úgy vagy vele, jöhet bármi, ami kiszabadít a mókuskerékből, de legalábbis a jelenlegi életviteledből. Teljesül is a kívánságod, és a sors több lehetőséget is kínál, hogy változtass az életeden. Megpróbálhat külföldre, vagy egy másik városba, esetleg munkahelyre csábítani, sőt, egy teljesen másik szakmát is a figyelmedbe ajánlhat, ami sokkal közelebb állhat a lelki világodhoz. Te döntesz, melyik mentőövet választod!

Skorpió

Sajnos nem kerülheted el a fájdalmas életleckéket, és talán eleinte nem érzed azt, hogy hálásnak kellene lenned értük, de később az leszel. Most minden fenekestül felfordulhat körülötted, és úgy érezheted: az eddigi életed megy a levesbe. De mindez azért történik, hogy megérkezz oda, ahová mindig is szerettél volna. A csillagok is szeretnének boldognak látni, és mindent megtesznek azért, hogy az is legyél, szóval próbáld meg pozitív lehetőségként felfogni mindazt, ami történik veled.

Nyilas

Szeretnéd, ha az életed többről szólna, mint a munka, párkeresés, pénzkeresés, a családi kötelékek gondozása. Valószínűleg ezért mélyülsz el a spiritualitásban, esetleg döntesz úgy, hogy ideje életmódot váltani, és egy hirtelen ötlettől vezérelve Balira költözöl, vagy legalábbis egy rövid utazást teszel, ami feltölti a lelkedet. Most egy olyan közösségre vagy gyakorlatra is rátalálhatsz, ami nemcsak megváltoztatja a gondolkodásodat, de segít egy kielégítőbb, boldogabb élet megteremtésében is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves