Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek véget ér egy barátsága még októberben

2023. október 26.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek véget ér egy barátsága még októberben
© Shutterstock

3 csillagjegyre szomorú időszak vár. 


A horoszkóp üzenete szerint 3 csillagjegynek véget ér egy barátsága még októberben. Mutatjuk, hogy kik azok, akik a napokban elveszíthetnek egy barátot maguk körül. A helyzet az, hogy nem biztos, hogy ez egy rossz döntés lesz. 

Rák

Csalódást okoz egy jó barátot, ugyanis rájössz, hogy nem mondott neked igazat. Számodra egyelőre érthetetlen, hogy miért tette ezt a barátod, de az biztos, hogy a legjobb, amit tehetsz, ha felteszed a benned megfogalmazódott kérdéseket. Azonban úgy érzed, hogy a helyzet nem menthető, legalábbis most biztosan nem.

Szűz

Egy barátoddal úgy érzed, hogy nagyon elmentetek egymás mellett. Ez azt jelenti, hogy nem történt semmi nagy dolog, egész egyszerűen mindketten változtatok, és teljesen más irányba tart az életetek. Jobb a dolgot békében lezárni, ha mindketten úgy érzitek, hogy már nem tudtok együtt fejlődni.

Halak

Egy barátod olyan dolgot tesz, amit te hatalmas árulásnak veszel, és a megbocsáthatatlan kategóriába tartozik neked. Érthető, hogy haragszol, és fáj, ami történt, de a saját gyógyulásod érdekében próbáld meg ezt a sok negatív érzést elengedni, és úgy továbblépni. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves