Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 3.: Az Ikrek szívét megérinti egy különleges férfi, a Mérleghez dőlni fog a pénz

2023. november 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. november 3.: Az Ikrek szívét megérinti egy különleges férfi, a Mérleghez dőlni fog a pénz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint gondtalanul és pihentetően alakul a csillagjegyek napja. Ma nyugodtan hátradőlhetnek! Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Tökéletes nap a mai arra, hogy megvizsgáld a lakásfelújítási projektekkel kapcsolatos pénzügyi kérdéseket. De ha ingatlant szeretnél vásárolni, abban az esetben is érdemes tájékozódnod, és akár megtenni a kezdő lépéseket.

Bika

Mostanában sok minden jár a fejedben, és nagyon élénk a képzeleted. Talán ma kellene megvalósítanod a régóta halogatott ötleteidet. Írd össze a váratlanül felmerülő elképzeléseidet, nehogy elfelejtsd őket!

Ikrek

Az aktuális bolygóállások miatt nehezedre esik nem gondolni randevúzásra, vagy a játékos, romantikus kalandokra. Ma lehetőséged adódik megismerkedni egy különleges férfival, vagy párban élőként felfrissíteni a kapcsolatodat a szerelmeddel.

Rák

Elfoghat a vágy, hogy dolgozni kezdj magadon, kedves Rák. Meglehet, készen állsz időpontot kérni egy terapeutától, vagy felcsapod a régóta porosodó könyvet, amit az önfejlesztésről szól.

Oroszlán

Ma véget érhet egy fejezet a munkahelyeden. Talán azért, mert ez az utolsó napod, vagy befejezel egy projektet, amin régóta dolgoztál. De az is lehet, hogy a mai napon döntesz úgy, hogy beadod a felmondásodat.

Szűz

A mai azon napok közé tartozik, amikor rengeteget tanulhatsz azoktól, akikkel együtt töltöd az idődet. Ez a tökéletes nap arra Szűz, hogy megigyatok egy kávét a legjobb barátnőddel vagy elutazzatok a hétvégére a szerelmeddel.

Mérleg

Egy részed már alig várja az év végét, hogy kiosszák az éves bónuszokat. Bevállaltad a plusz órákat, és széthajtottad magad az évben. De nemcsak decemberben, hanem napokon belül is érhetnek kellemes meglepetések a pénzügyekben.

Skorpió

A Jupiter az elköteleződési szektorban van, és arra biztat, hogy olvass olyan könyvet, ami erősíti a pároddal való kapcsolatodat. Érdemes lehet utánaolvasni a határok meghúzásáról vagy a kommunikáció javításának módjáról.

Nyilas

A mai napon az egyik új barátoddal elkezdheted szorosabbra fűzni a kapcsolatotokat. De az is lehet, hogy egy régi barátnőddel mentek el edzeni vagy főztök együtt este, és egy pohár bor társaságában lelkiztek egy jót.

Bak

Itt az ideje, hogy alaposan átnyálazd a pénzügyi helyzetedet. Egyrészről találhatsz egy régóta kallódó csekket, amit be kellene fizetned, másrészről az is kiderülhet, min tudnál még spórolni.

Vízöntő

A Hold ma a wellnessre helyezi a hangsúlyt, és azt üzeni: egész héten keményen dolgoztál, és szánnod kellene egy napot, vagy minimum egy egész estét a pihenésre és a feltöltődésre. A tested és lelked értékelni fogja az extra pihenést.

Halak

Nyisd meg Spotify-odat, és hallgass néhány szerelmes dalt. Aztán teremts romantikus hangulatot, oszd meg a kedveseddel, mit érzel iránta. Tökéletes nap ez a mai egy meghitt, összebújós estéhez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves