Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Könyvajánló

3 könyv, amit el kell olvasnod novemberben

2023. október 31.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

könyv könyvajánló november szabadidő
3 könyv, amit el kell olvasnod novemberben
© Shutterstock

Az ősz is rengeteg kincset tartogat: a könyvek most sem hagynak cserben!


Ahogy hűvösebbre fordul az idő, egyre több időt töltünk az otthonunkban, ez pedig remek alkalom arra, hogy kiélvezzük a könyvek társaságát.

Ha épp nincs olvasnivalód, ne aggódj, mert novemberben is érkezik néhány izgalmas olvasmány.

Ha kíváncsi vagy, milyen köteteket várnak leginkább az olvasók, görgess tovább!

A november legizgalmasabb könyvei

Maddie Davis: A hét főbűn

Ha a filmek közül szereted a thrillereket, ezt a történetet is kedvelni fogod, mert Maddie Davis izgalmas regénye egy titkokkal és kalandokkal fűszerezett sztori, ami egyszerűen rabul ejti az olvasókat. 7 idegen, akik ugyan nem ismerik egymást, mégis ugyanarra indulnak, és nem is sejtik, hogy nem minden a terveik szerint alakul majd. Életük legnehezebb időszaka vár rájuk, számos embert próbáló kihívással kell szembenézniük. Eközben Miller nyomozó a karrierjének megmentése érdekében ádáz hajszába kezd egy ismeretlen elkövetővel szemben, és ki tudja, hogyan végződik az ügy...

Budapest Nagyregény

Ha imádod a fővárost, ez a kötet nagy örömet fog okozni! A város teljes története ugyan elbeszélhetetlen, hiszen folyamatosan alakul, formálódik, ahogyan a város szövete is Pest, Buda és Óbuda 1873-as egyesítése óta. Rengeteg élmény, történet, sors fonódik itt össze. A regény fejezeteit összesen 23 szerző írta meg, a kötet igazi közösségi alkotás eredménye. Hatalmas kutatómunka előzte meg a könyv megszületését, az alkotók pedig a történetek megidézésével szeretnének tisztelegni mindazok előtt, akik valaha budapestinek tartották magukat.

Agnés Martin-Lugand: A boldog emberek olvasnak és kávéznak

A szerző kultikus regénye megjelenése után azonnal a sikerlisták élére ugrott, és már több millió példányban kelt el világszerte. A főszereplő, Diane elgondolkodtató és különleges történetét az olvasók a szívükbe zárták – nem véletlenül. A nő két embert szeretett a világon: férjét és a kislányukat, Clarát. Ám egy nap a sors mindkettőjüket elveszi tőle, és az emlékei között bolyongva sehogyan sem találja a visszautat az életbe. Írországba utazik, hogy békére leljen, de arra álmában sem gondol, hogy az élet sűrűjébe csöppen majd. A kötet nem hagyja, hogy elfelejtsük: a remény és az élet szeretete végül mindig felülkerekedik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves