Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 27.: A Bika pénzzel kapcsolatosan kap jó híreket, a Skorpió élete egy pillanat alatt megváltozhat

2023. november 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. november 27.: A Bika pénzzel kapcsolatosan kap jó híreket, a Skorpió élete egy pillanat alatt megváltozhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint fantasztikus híreket kapnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma érdekes híreket kaphatsz. Jöhet hívás vagy e-mail formájában, és egy hozzád közel álló személytől. Bármi is legyen a hír, cselekvésre sarkallhat, és sok feladat elintézését teszi szükségessé.

Bika

Nagyon jó híreket kaphatsz a pénzügyeiddel kapcsolatban, ami új lehetőségek ajtaját nyitja meg előtted. Még akár nagyobb összeghez is hozzájuthatsz egy vállalkozás elindításához, vagy végre megoldhatod az anyagi gondjaidat.

Ikrek

Ez minden bizonnyal izgalmas nap lesz, már csak azért is, mert rendkívül elfoglalt leszel. Pláne azok után, hogy hirtelen úgy döntesz: ideje szakítani a rutinnal, és valami könnyed kalanddal feldobni a sajátod és a barátaid napját.

Rák

Néhány fontos információ birtokába kerülhetsz, és ezek közül némelyiket pénzre is válthatod. Rövid időn belül hozzájuthatsz egy kis plusz bevételhez, csak arra ügyelj, hogy ne akard ugyanolyan gyorsan tovább is adni.

Oroszlán

A barátok fontos részei az életednek. Ahogy öregszel, rá fogsz jönni, hogy még inkább azzá válnak. Ma egy új baráttal bővítheted a baráti körödet. Talán csatlakozol egy olyan csoporthoz, aminek hasonló érdeklődési köre van, mint neked.

Szűz

Ellentmondásos érzelmek lesznek rajtad úrrá. Lehetséges, hogy élvezed a munkádat, vagy legalábbis azt, amit csinálsz, de úgy érzed, nem vagy elég jó benne. Szerencsére, ma olyan élményben lesz részed, ami megmutatja, mennyire kompetens és intelligens vagy.

Mérleg

Menj azok után a témák után, amik érdekelnek. Némelyikből akár komoly szenvedély is lehet. Útközben még csatlakozhatsz is egy hasonló gondolkodású emberekből álló csoporthoz. Néhányukkal életre szóló barátságot alakíthatsz ki.

Skorpió

Figyelj a hívásaidra és a környezetedre, mert váratlan forrásból érkezhet a pénz. Olyan nem mindennapi dolog történhet veled, ami teljesen megváltoztatja az életedet. Ezzel a pénzzel vállalkozást indíthatsz, vagy olyan előnyöket biztosíthatsz a családodnak, amikről mindig is álmodtál.

Nyilas

Lehetőséged nyílik utazni. Az is lehet, hogy a dolog hosszú távra szól, és mert egy nagyszerű munkalehetőséget ajánlanak fel. Bárhogy is legyen, ez egy életre szóló élménynek ígérkezik, de azért persze alaposan gondold át.

Bak

Remek hírekre számíthatsz ma. A korábbi erőfeszítéseid megtérülnek, és végre megkapod a pénzt, amire vártál. Megemelhetik a fizetésedet, elő is léptethetnek vagy megbízhatnak egy különleges projekttel.

Vízöntő

Érdemes felfrissíteni számítógépes ismereteidet, és annál is tovább menni. Lehet valami komolyabb, és új dolgot kellene tanulnod, mert nagy hasznát vehetnéd a munkádban, és egyáltalán a jövőben. Talán ideje lenne belevágni egy tanfolyam elvégzésébe.

Halak

Ma váratlan látogatókra számíthatsz, kedves Halak. Az biztos, hogy kissé kaotikus, de némileg izgalmas is, amiért ennyi ember szeretne a társaságodban időzni, és ez jót fog tenni a lelkivilágodnak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves