Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit előléptetnek a munkahelyén hamarosan

2023. november 23.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp munkahely 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit előléptetnek a munkahelyén hamarosan
© Shutterstock

3 csillagjegy nagyon szerencsés napok elé néz. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy életében hamarosan remek dolgok jöhetnek a karrierjükben, sőt az előléptetés is egyre közeledik. Mutatjuk, hogy kik azok a szerencsések, akik a munkahelyükön csodálatos időszak elé néznek. Lássuk! 

Ikrek

Az elmúlt időszakban nagyon keményen dolgoztál, és mindig 120 százalékot adtál bele minden feladatodba. Ezt a feletteseid is látták, ezért nem meglepő, hogy hamarosan neked szánnak egy jóval komolyabb pozíciót. Természetesen a fizetésed is jóval magasabb lehet majd, mint korábban. 

Rák 

A munkahelyeden nagy változások jönnek, a feletteseid új szabályokat fognak bevezetni. Ez azzal jár, hogy neked egy új pozíciót találnak ki, ami lehetőséget ad arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes valójában, és mennyire remek munkaerő vagy. Először kicsit terhesebb lehet majd, de idővel belejössz!

Nyilas

Egy ideje azt érzed, hogy a jelenlegi pozíciódban nem tudsz kiteljesedni, és több feladatra van szükséged ahhoz, hogy megmutasd, mit tudsz. Fontos, hogy beszélj erről a főnököddel, mert egy ideje benne is érlelődik ez a gondolat, és közösen kitalálhatjátok, hogy mi lenne az, ami most a legjobb megoldás lenne mindkettőtök számára.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves