Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 9.: Az Oroszlán keresse fel idősebb rokonait, a Skorpió készüljön a káoszra

2023. május 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. május 9.: Az Oroszlán keresse fel idősebb rokonait, a Skorpió készüljön a káoszra
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint értékes bölcsességgel lesznek gazdagabbak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Oszd meg a tudásodat másokkal Kos. Azt fogod tapasztalni: a „tanári” szerep betöltése közben többet tanulsz, mintha csak ragaszkodnál a tudásodhoz anélkül, hogy megosztanád. Tanulságos nap lesz ez a mai!

Bika

Ne becsüld le az embereket ma! Kívülről talán felszínesnek, szétszórtnak tűnhetnek, de ha adsz egy kis időt nekik, meg fogod tapasztalni: rengeteg bölcsességet oszthatnak meg veled. Csak légy türelmes, és nyitott!

Ikrek

Ne feledd, a családod, a barátaid szeretnek téged, Ikrek. Bármi történjen is, mindig van egy váll, amin sírhatsz. Még a legsötétebb pillanataidban sem vagy egyedül. Támaszkodj rájuk, és engedd, hogy segítsenek.

Rák

Ne habozz ma kimondani a nyilvánvalót, még akkor is, ha az fájdalmat, kellemetlenséget okozhat. Sokszor az emberek haboznak elmondani, mit éreznek valójában, mert azt hiszik, hogy ez mindenki számára nyilvánvaló, de ez nem így van.

Oroszlán

Ha tanácsra van szükséged, érdemes az idősebb rokonokhoz fordulni, például a szüleidhez, a nagyszüleidhez. Nemcsak kellemes időt tölthetnél velük, de segítenének a problémád megoldásában is.

Szűz

Szomorúságot és bizonytalanságot érezhetsz ma, kedves Szűz. Mi lenne, ha kiírnád az érzéseidet magadból, vagy legalábbis megkeresnéd annak a módját, hogy kiöntsd a szívedet? Ne fojts el semmit!

Mérleg

Csak azért, mert az érzelmeid sötétek vagy komorak ma, még nem jelenti azt, hogy nem kellene megosztanod őket másokkal, Mérleg. Sokkal könnyebb lenne így a kommunikáció, és elkerülhetnéd a félreértéseket is.

Skorpió

A mai napon valósággal szétszakadsz. Jóformán két helyen kellene lenned egy időben. Túl sok feladatod, és programod van mára, sőt, néhány olyan dolog is becsúszik, amire nem számítottál.

Nyilas

Úgy érzed, mintha egy nagy kő lenne a hátadra szíjazva, Nyilas. Minél tovább sétálsz ezzel a teherrel, annál lassabban haladsz, és annál görnyedtebb leszel, mire célba érsz. Meg kellene szabadulnod ettől a tehertől!

Bak

Nyugodtan szakítsd meg kapcsolataidat bizonyos emberekkel. Lehet, hogy érzelmileg túlterhelnek, de talán fel sem tűnik neked, amíg meg nem szabadulsz a felesleges poggyásztól. Legyen rövidebb a telefonálás, és hosszabb a fürdőkádban töltött idő.

Vízöntő

A kevesebb több legyen a mai mottód. Minél jobban visszaveszel életed bizonyos területein, annál több teret nyitsz új és izgalmas dolgok beengedésére. Mondj nemet bátran az embereknek, és ne érezd magad emiatt rosszul.

Halak

Lehet, ma arra kér valaki, Halak: lassíts. Talán a párkapcsolatodban esetleg a munkahelyeden vagy túlságosan bepörögve. Ne vedd zokon a dolgot, inkább tekints rá úgy, hogy a magad érdekében kell megtenned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves