Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 4.: A Kosnak állandóan eszébe jut az exe, az Oroszlánra féltékeny a barátnője

2023. május 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. május 4.: A Kosnak állandóan eszébe jut az exe, az Oroszlánra féltékeny a barátnője
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma érdemes mindent kétszer is átgondolniuk a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Sokat gondolsz ma az exedre. Nagy lehet a kísértés, hogy felhívd vagy ráírj. Mielőtt megtennéd, kétszer is gondold át, milyen következményekkel járhat ez. Ha úgy érzed, megváltozott, és szüksége van rád, vagy lehet köztetek még valami, akkor keresd fel.

Bika

A családi konfliktusok elkerülhetetlenek az életben. Ami igazán számít ma, az az, hogyan reagálsz a feszültségre, az esetleges támadásra. Emlékezz arra: ők a szeretteid, nem az ellenségeid, ezért bánj velük finoman.

Ikrek

Szeretnél ma valakivel beszélni, méghozzá a lehető legőszintébben. Rendben van, Ikrek, csak ne felejtsd el: úgyis elérheted a célodat, hogy közben nem semmisíted meg a másikat. Ügyelj a szavaidra, és nem lesz baj!

Rák

A munka és az egészség közötti egyensúly megtalálása kulcsfontosságú. Ma fontos, hogy az egészségedet helyezd az első helyre, és vedd komolyan a testi-lelki tüneteket, különben hamarosan lerobbanhatsz.

Oroszlán

A barátság, mint minden más értékes kapcsolat, bizonyos erőfeszítéseket igényel. Ma nagy dolgot kell tenned egy közeli barátodért vagy segíteni neki abban, hogy legyőzze az irántad érzett féltékenységét.

Szűz

Nagyon fontos, hogy a költségvetés mellett legyen egy megtakarítási terved is. Bár alapvető fontosságú, hogy élvezd a megkeresett pénzt, ugyanolyan fontos a jövőt is figyelembe venni. Így az esetleges, váratlan kiadásokkal könnyebben megbirkózol!

Mérleg

Ez a nap csak rólad szól. Itt az ideje, hogy prioritást adj a vágyaidnak, a szükségleteidnek. Ettől énközpontúnak érezheted magad, de a saját igényeidről való gondoskodás az önbecsülés, és az önszeretet alapja.

Skorpió

Érthető, hogy a múlt elengedése kihívást jelenthet, kedves Skorpió. De ideje véget vetni egy mérgező kapcsolatnak, hogy meggyógyulhass, és egészségesebb kapcsolatot találhass, ami jobban illeszkedik a személyiségedhez.

Nyilas

Közelebb kerülhetsz a meglévő barátaidhoz, de ezzel együtt ma újakra is szert tehetsz, méghozzá olyanokra, akik valamiképp a segítségedre lehetnek. Ha vállalkozó vagy, még akár üzleti kapcsolatokat is kialakíthatsz.

Bak

Nehéz nap elé nézel, és sokszor kell olyan dolgot tenned, amit nem akarsz. Ez el is gondolkodtat azzal kapcsolatban, mit is szeretnél csinálni hosszú távon. Csak ne hozz hirtelen felindulásból döntéseteket!

Vízöntő

Kivételes ötletek juthatnak az eszedbe, méghozzá a legváratlanabb pillanatokban. Ma ne légy túl szigorú magaddal, és szánj időt az elmélkedésre, valamint arra, hogy átgondold, miként valósíthatnád meg az egyes elképzeléseidet.

Halak

Ma mindent ellenőrizz kétszer! Különösen azokat a papírokat, amik jogokat ruháznak át másokra. Legyen rendben minden szükséges irat az öröklési ügyektől kezdve a sürgősségi esetekre vonatkozó döntéshozatalig.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves