Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 25.: A Szüzet nem hagyja nyugodni az exe, a Nyilas álla leesik a nap eseményétől

2023. május 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. május 25.: A Szüzet nem hagyja nyugodni az exe, a Nyilas álla leesik a nap eseményétől
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint ma könnyen bevonzhatják a vágyaikat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Kissé érzékeny vagy ma, Kos, ezért természetes, hogy próbálod óvni a szívedet. Minden tekintetben igyekszel biztosra menni, nehogy csalódás és fájdalom érjen. A szeretteid körében megleled a vágyott biztonságot.

Bika

Általában szereted, ha te vagy a beszélgetés középpontjában, de ma inkább a nyugodt csendet élvezed. Ezzel nincs is semmi baj, habár a környezeted meglesz lepve, miért vagy annyira zárkózott.

Ikrek

A mai napon a pénzügyeid kerülnek fókuszpontba. Talán az egyenleged, vagy egy hír arra késztet, hogy még inkább odafigyelj a költési szokásaidra. De azért ma még megleped magadat valamivel, mielőtt spórolásra adnád a fejed.

Rák

Nagy szükséged lenne kedves Rák az öngondoskodásra. Tiszteld meg magadat azzal, hogy olyan döntéseket hozol, amik összhangban vannak az igényeiddel, még akkor is, ha tudod: nem fog tetszeni másoknak.

Oroszlán

Ez a nap ígéretes szakmai lehetőségekkel kecsegtet, hála a kapcsolatrendszerednek, amit ma különösen megéri ápolnod. Beszélgess a kollégákkal, menj el a munka utáni céges találkozóra, ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Szűz

Túl sokat töprengsz a múlton, és ezzel együtt az exeden. Ám amíg ez a helyzet, addig nem fogsz tudni továbblépni, pedig már van valaki, aki szeretne a közeledbe férkőzni, és meghódítani, de így esélye sincs.

Mérleg

Olyan munkát végzel, amit valójában utálsz? Akkor ma komolyan elgondolkodsz azon, hogy másik lehetőség után nézel, ami boldoggá tesz, és kielégítőbbnek találsz a pénzügyek és a siker szemszögéből.

Skorpió

Szeretnél több hozzád hasonló emberrel megismerkedni? Ma rálelhetsz egy olyan csoportra, közösségre, ahol hasonszőrűekkel barátkozhatsz, és összehoz titeket a közös érdeklődési kör. Végre igazán azt érezheted: jó helyen vagy.

Nyilas

Olyan dolog történik veled, ami megváltoztathatja az eddigi gondolkodásodat. Már-már  megmagyarázhatatlan kategóriába esik. Talán sikerül a vonzás törvényének segítségével előidézned a vágyadat, de legalábbis valamiféle csodaszámba menő eseményben lesz részed.

Bak

A csillagok arra bíztatnak: hallgass a megérzéseidre, mert ma igen nagy az esélye annak, hogy találkozol a Nagy Ő-vel. A párban élők is örülhetnek, mivel izgalmas fordulatot vesz a kapcsolatuk.

Vízöntő

Az elméd egész nap fecseg, és olyan dolgokat mond, amiktől úgy érzed, lejössz az életről. Mi lenne, ha inkább főznél egy nagy bögre kávét, és elmerülnél a munkában, azután meg a összeülnél a barátokkal és kikapcsolódnál?

Halak

Mély benyomást teszel másokra a nap folyamán. A türelmed, a kedvességed megérinti az embereket, és mágnesként vonzod őket. Tudni akarják, hogy vagy képes ilyen fokú szeretetre és megértésre. Nos Halak, mi a titkod?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves