Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 23.: Az Oroszlán összeveszhet a szüleivel, a Bak pénzzel kapcsolatban kap jó híreket

2023. május 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. május 23.: Az Oroszlán összeveszhet a szüleivel, a Bak pénzzel kapcsolatban kap jó híreket
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint váratlan akadályokkal, nehézségekkel néznek szembe a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Azt tervezted, hogy találkozol egy közeli baráttal vagy a szerelmeddel? Váratlan események merülhetnek fel, ami miatt el kell halasztanod. Gondolj arra, hogy majd bepótoljátok, de most fontosabb a felmerülő probléma elhárítása!

Bika

Kellemetlen problémák adódhatnak a háztartásban, és ez persze az egész családot felbosszanthatja, különösen téged. Ma el is megy a napod azzal, hogy valamiképp elhárítsd a bajt, és akár szakembert találj hozzá.

Ikrek

Lehet, ma sok emberrel kellene kapcsolatba lépned, Ikrek, és ez a folyamat frusztráló lehet. Előfordulhat, hogy nem éred el őket, esetleg műszaki probléma akadályoz abban, hogy felvedd velük a kapcsolatot. Ne aggódj, holnap sikerrel fogsz járni!

Rák

A pénz miatti konfliktus beárnyékolja a családi életet vagy a párkapcsolatodat. Valami bekrepálhat otthon, ami jelentős kiadást von maga után. Nem könnyű, de ne egymáson vezessétek le a feszültséget, hanem tartsatok össze!

Oroszlán

A szüleid vagy más rokonaid ma meglátogathatnak. Jó lenne, ha rajtad kívül még valaki jelen lenne, különben könnyen összeveszhetsz velük, mert felmerül egy kényes téma. Ne veszítsd el a fejedet Oroszlán, mert később csak megbánnád!

Szűz

Légy óvatos, és ne bízz semmiféle pletykában, ami az utadba kerül! Valószínűleg legalább fél tucat emberen átjutott, és kevés tényt őrzött meg, már ha egyáltalán maradt benne. Lehet, valaki így akar másokat manipulálni!

Mérleg

Néhány szokatlan esemény miatt elégedetlen lehetsz az életeddel. Most a pénzügyek is frusztrálónak bizonyulhatnak. Egész nap azon agyalsz, hogyan javíts az anyagi helyzeteden, és egyáltalán az életeden.

Skorpió

Nyugtalannak érezheted magad, és változásokat fontolgatsz a szakmai életedben. Fontos, hogy logikusan és gyakorlatiasan megvizsgáld a lehetőségeidet. Ne félj kikérni a család és a barátok véleményét.

Nyilas

Lehet, ma sok emberrel kellene kapcsolatba lépned, Nyilas, de ez nem lesz olyan egyszerű. Vagy a műszaki eszközök nem működnek megfelelően, vagy nem éred el azokat, akiket kellene. Ha nem sürgős, várj ezzel holnapig!

Bak

Egy váratlan visszaesés megzavarhatja a hosszú távú célod elérését. Nem kell emiatt elkeseredni! Egy kis innováció és extra tervezés visszavezethet a pályára. Ami viszont örömödre szolgálhat, azok a pénzzel kapcsolatos jó hírek, amiket ma kaphatsz!

Vízöntő

A kedvesednek családi gondjai akadhatnak, emiatt frusztrált lehet. Szeretnéd őt aktívan támogatni, de ha nem igényli, akkor ne erőltesd rá. Néha éppen elég nagy segítség a jelenlét is. Hagyd, hogy ő intézkedjen!

Halak

Felmerülhet vagy már el is kezdtetek leszervezni egy utazást a családdal vagy a barátokkal, mikor váratlanul közbejöhet valami, és át kell alakítani a programot. Érthető, hogy bosszús vagy, de a felmerült dolog nem várhat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves