Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 3.: A Skorpió markát jelentős pénzösszeg ütheti, Nyilas vegye komolyan a teste jelzéseit

2023. július 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. július 3.: A Skorpió markát jelentős pénzösszeg ütheti, Nyilas vegye komolyan a teste jelzéseit
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint a mai Bak telihold meglepetéseket hozhat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A csábítás igazi mestere vagy, Kos, ráadásul ma mágnesként vonzod az embereket. Úgy tűnik, senki sem tud ellenállni a bájaidnak. De ezen a napon úgy döntesz: megváltoztatod a csábítási szokásaidat.

Bika

Mindenki imádja a bűbájos személyiségedet. Egyik barátod sem tud ellenállni neked. Ma nagy hasznot fogsz húzni a nap energiáiból, ami felerősíti a vonzerődet, és a legnagyobb meglepetésedre: a férfiak is tapadni kezdenek rád.

Ikrek

Nyugodt és csendes lesz a mai napod, Ikrek. Ugyanakkor erősen érzed, hogy be kell fejezned, amit elkezdtél. Valószínűleg lehetőséged nyílik elvégezni a végső simításokat, miközben pár nagyon érdekes emberrel is találkozhatsz.

Rák

Nagyon toleráns vagy egy bizonyos személlyel szemben, ami valószínűleg a nagylelkű természetednek köszönhető, Rák. Viszont így nem tanul az illető, ezért fontolóra kellene venned, hogy ezúttal nem húzod ki a bajból.

Oroszlán

Nézeteltérésed lehet ma egy rokonoddal. Idegesíteni fog ez a jelenlegi helyzet, és úgy érzed, az utóbbi időben megváltozott a kapcsolatotok. Valószínűleg csak a kommunikáció hiánya okozza köztetek a zavart.

Szűz

Érzelmes ember vagy, Szűz. Könnyen elbizonytalaníthat valami, amit a hírekben olvasol vagy a televízióban látsz. Kifejezetten lehangol az, amit manapság magad körül látsz. Még szerencse, hogy ma történik veled egy különleges, örömteli esemény.

Mérleg

Eljött az idő, hogy az életedre összpontosíts. Az elmúlt néhány hónap kissé megviselhetett. Most viszont érkezik egy pozitív hullám, és ha kitartasz a terveid mellett, rövid időn belül megvalósíthatod őket.

Skorpió

Annak ellenére, hogy ügyelned kellene a pénzügyeidre, hajlamos vagy sok pénzt költeni, Skorpió. Szerencsére lehetőséged van arra, hogy jelentős haszonhoz juss egy befektetésnek, nyereménynek vagy bónusznak köszönhetően.

Nyilas

Gyakran hagyod figyelmen kívül az egészségedet és tested jelzéseit. Eljött az ideje, hogy fontolóra vegyél egy orvosi kivizsgálást, és azonkívül próbálj több időt szánni a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Bak

A csillagok segítenek az egészségedre összpontosítani. Érdemes lenne ma egészségfejlesztő tevékenységekkel, és új étkezési szokások kialakításával foglalkozni. Próbálj meg lazítani, és találj egy olyan sportot, amit szívből csinálnál.

Vízöntő

A következő néhány hét tele lesz változásokkal az életedben, Vízöntő. A kapcsolataid fejlődni fognak. De szemmel kell tartanod az erős személyiségedet, és hagynod kell, hogy mások is kifejezzék magukat.

Halak

Vannak, akik hajlamosak a félénkségre. Szinte bocsánatot kérnek, hogy életben vannak. Számukra elengedhetetlen, hogy láthatatlanok legyenek. Valószínűleg azt hiszed, te is ilyen vagy, de tévedsz, Halak: több rejlik benned.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves