Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 28.: A Kos rég nem volt olyan boldog, mint ma, a Nyilas múltjából valaki visszatér egy második esélyért

2023. július 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. július 28.: A Kos rég nem volt olyan boldog, mint ma, a Nyilas múltjából valaki visszatér egy második esélyért
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint a csillagjegyek kisebb-nagyobb lépéseket tesznek a szebb jövő felé! Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Rég nem ért akkora boldogság, mint amilyen ma fog. Visszatér életedbe a felhőtlen öröm és a pozitív gondolkodás. Bár a mai napod is dolgosra sikerül, mégis érzed: új fordulatot vett az életed.

Bika

Munkahelyi változás lehet folyamatban. Például a főnököd vagy egy kollégád, aki sok problémát okozott neked, felmond, és ez valamilyen szinten pozitív hatással lesz rád. Talán megkapod a posztját, vagy egy sokkal jobb ember jön a helyére.

Ikrek

Mint azt te is tudod, a kommunikáció az egyik legnagyszerűbb képességed, és ez ma is a javadra válhat. A jó beszélőkédnek köszönhetően ajtók nyílnak meg előtted, problémák oldódnak meg.

Rák

Ideje elengedni mindazt, ami nem szolgál, nem okoz örömöt. A mai nap a szelektálásról szól, és meg is hozol pár bölcs döntést, ami a javadat fogja szolgálni. Nap végén nagyon büszke lehetsz magadra.

Oroszlán

Megtettél pár szükséges lépést annak érdekében, hogy az életed a kívánt irányba haladjon, most pedig izgalommal telve várod, miként alakulnak a dolgok. De még nem ért véget a szerencseszériád, szóval megéri nagyban gondolkodnod.

Szűz

Visszatér a szerelembe, és a kapcsolatokba vetett hited. Egy személy, akivel megszakadt a kapcsolatod - vagy csúnyán megbántott -, váratlanul előkerülhet, és bocsánatot kérhet. Ez egy csodálatos időszak az újrakezdésre, és az új kalandokra.

Mérleg

Ideje kilépni a komfortzónádból és szocializálódni. Talán eddig korlátoztad magad azzal kapcsolatban, hogy csak olyan emberek közelében tartózkodtál, akiket ismersz. Ma lehetőséged adódhat idegenekkel megismerkedni, és hidd el: nem bánnád meg.

Skorpió

Dolgozz az önbecsülésen. Valószínűleg megengedted valakinek, hogy átlépje a határaidat. Ha ráébredsz, hogy a mentális egészséged fontosabb, mint egy mérgező kapcsolat, akkor meghozhatod a megfelelő döntéseket, és jobb határokat állíthatsz fel.

Nyilas

Valaki visszatér a múltadból, mert szeretné jóvá tenni a korábbi tetteit, és talán egy második esélyre vágyik. Ha bocsánatot kért, és látod rajta az őszinte megbánás jeleit, érdemes lenne adni neki még egyet.

Bak

Végre sikerül megoldanod néhány korábbi rejtélyt. Megkapod a szükséges információkat, amiket kerestél, és amik most talán zöld utat jelenthetnek az előrelépéshez, akár a vágyaid megvalósításához.

Vízöntő

Ma közelebb kerülhetsz a kiszemeltedhez kedves Vízöntő, aki teljesen elvarázsol. Ugyanakkor, ha párban élő vagy, újra beleszerethetsz a partneredbe, aki a tudtodra adja: komolyan tervez veled a jövőre nézve.

Halak

Csinálj olyan dolgokat, amik javítják az életminőségedet. Ez egy nagyszerű nap egy új diéta elkezdésére, vagy arra, hogy visszatérj az edzéshez és olyan tevékenységekhez, amik javítják az általános közérzetedet, valamint a hangulatodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves