Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 26.: A Ráknak ma van a szerencsenapja, a Mérlegre élete legemlékezetesebb kalandja vár

2023. július 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. július 26.: A Ráknak ma van a szerencsenapja, a Mérlegre élete legemlékezetesebb kalandja vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma a csillagjegyek kilépnek a komfortzónájukból, és ezt nagyon jól teszik! Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Igazi kezdeményező vagy, és ma is készen állsz arra, hogy habozás nélkül beleugorj egy új kalandba. A rettenthetetlen természeted olyasvalami, amit az emberek csodálnak benned, nem félsz a kockázatvállalástól és az új dolgok kipróbálásától.

Bika

Sokáig nem voltál hajlandó egyedül döntéseket hozni és cselekedni, mert szükséged volt a megerősítésre. Ma viszont elkezdhetsz végre megbízni magadban, és kifejezetten élvezni fogod, hogy csak te irányítasz.

Ikrek

Nagyon sok bátorság kell ahhoz, hogy kilépj a hangulatos kis csigaházadból. Természetes, ha azon tűnődsz, készen állsz-e erre a nagy lépésre, de jobb, ha tudod: életedben új fejezet veszi kezdetét, és imádni fogod, szóval csak bátran!

Rák

Ez a mai a szerencsenapod, Rák. Szerencsés helyzetben találhatod magad, pénz ütheti a markodat, szerencsésen elkerülsz egy kellemetlenséget, ma bármi megtörténhet veled, mert a kozmikus energiák, és az univerzum is melletted áll.

Oroszlán

A magabiztosság és a bátorság ma a szuperképességeid, és félelem nélkül befogsz mindenbe, ami az utadba kerül. Még ha kissé fáradtnak is érzed magad, ez nem akadályoz meg abban, hogy feltűrd az ingujjaidat, és a legjobb formádat hozd.

Szűz

Tudod, nem baj, ha eltávolodsz azoktól, akik szükségtelen drámát hoznak az életedbe. Neked most a saját igényeidet kell szem előtt tartanod. Képes vagy pozitív és produktív környezetet teremteni magadnak, ahol virágozhatsz és fejlődhetsz.

Mérleg

Néha az élet legszebb és legjelentősebb dolgai az ismeretlenből és a váratlanból fakadnak. Engedj meg magadnak egy kis spontaneitást és kalandot. Kövesd a szívedet, még akkor is, ha nem látod a teljes utat magad előtt. Meglepődhetsz az út során feltáruló csodákon, amiket sosem fogsz elfelejteni!

Skorpió

Skorpió, az univerzum érzi a fájdalmadat, és ezért ma egy nyugodt napot teremt neked, hogy békésen elvonulhass, és összeszedhesd a darabajaidat. Ne feledd: egy igazi főnixmadár vagy, aki képes a hamvaiból feltámadni.

Nyilas

Érzed a késztetést, hogy valami mást csinálj, valami olyat, ami igazán izgalommal tölt el, és életre kelt. Kicsit ijesztő lehet, de készen állsz kilépni a komfortzónádból. Haladj apró lépésekben, nem kell mindennap vad kalandba keveredned.

Bak

Kiváló problémamegoldó vagy, és mindig mindenki mellett ott akarsz lenni. De néha az a legjobb, amit tehetsz, hogy hátralépsz, és hagyod, hogy oldják meg a saját gondjaikat, főleg akkor, ha eleve nem is kérnek a segítségedből.

Vízöntő

Ne feledd Vízöntő, mindannyian követünk el hibákat. Szóval, egy kicsit megbotlottál, az még nem a világ vége. Néha még a legnagyobb kellemetlenségek is képesek új lehetőségeket teremteni.

Halak

Úgy érzed, már régen ki kellett volna fizetődnie az erőfeszítéseidnek, és még mindig semmi. Kritikus nap ez a mai, de nagyon fontos, hogy ne add fel a terveidet. Lehet, kicsit csúszik a jutalmad, de meg fogod kapni mindazt, amire vágysz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves