Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 19.: A Bikának meglepetést tartogat az univerzum, a Szűz lelki sebei begyógyulnak

2023. július 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. július 19.: A Bikának meglepetést tartogat az univerzum, a Szűz lelki sebei begyógyulnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a tegnap jegyet váltott északi holdcsomópont ma elkezdi kifejteni a hatását a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A jegyedbe lépett északi csomópont alatt az önfelfedezés és a személyes növekedés hullámát tapasztalhatod meg. Egy teljesen új élet veszi számodra kezdetét, és nincs más dolgod innentől kezdve, mint önmagadra és a céljaidra fókuszálnod.

Bika

A Hold északi csomópontjai kimozdult a jegyedből, és most lehetőséged van az újrakezdésre. Az univerzum valami újat és kellemes meglepetést tartogat számodra. Itt az ideje, hogy kitörj a komfortzónádból, és új távlatokat fedezz fel.

Ikrek

A következő időszakban a kommunikációs készségeid kiemeltek lesznek. Kiváló alkalom ez az önkifejezésre, ötleteid megosztására és másokkal való kapcsolatteremtésre. Fogadd el természetes kíváncsiságodat, és növeld a tudásodat!

Rák

Szinte mindig másokat helyezel előtérbe, kedves Rák. De a Kosban lévő holdcsomópont arra ösztönöz, hogy a saját érzelmi jólétedre koncentrálj. Szánj időt a tested és lelked ápolására, valamint az egészséges határok felállítására.

Oroszlán

Készen állsz előrelépni valamivel kapcsolatban, amit már egy ideje meg akartál tenni. Amit most tenned kell, az az, hogy előveszed vezetői képességeidet, és félelem nélkül törekedsz céljaid elérésére.

Szűz

A Kosban lévő holdcsomópont jelentős változásokat hoz. Számíthatsz arra, hogy a lelki sebeid begyógyulnak, megnő az önbizalmad, és új fejezet veszi kezdetét a kapcsolataidban.

Mérleg

Itt az ideje, hogy jobban értékeld a hozzád közel állókat, ugyanakkor változtass ott, ahol szükség van rá. Az egyensúly és az egészséges határok megteremtésével harmonikus kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Skorpió

A pszichikai képességeidnek köszönhetően képes vagy olyasmit érzékelni, amit mások nem. Ma olyasmit tapasztalhatsz, amit nem leszel képes megmagyarázni. Vedd figyelembe: a holdcsomópont a Kosban fokozza az intuíciódat és a spirituális növekedésedet, Skorpió.

Nyilas

Szeretsz tanulni, és ma még inkább elfoghat a vágy, hogy valami újat kezdj tanulni. Ragadd meg a tanulás és a személyes fejlődés lehetőségeit. Vállalj kockázatot, és lépj ki a komfortzónádból.

Bak

A Kosban lévő északi csomópont átalakuló energiát hoz a karrieredben. Tégy határozott lépéseket céljaid érdekében, és bízz az ösztöneidben. Kemény munkád és elszántságod jelentős szakmai sikert fog hozni.

Vízöntő

Neked is vannak meggyőződéseid, mint mindenki másnak, te viszont szeretnéd őket megosztani a környezeteddel. Ebben az időszakban a Kosban lévő északi holdcsomópont felfedezésére és intellektuális látókörödnek bővítésére biztat.

Halak

Új ajtó nyílik meg előtted ahhoz, hogy előreléphess a karrieredben. A Kosban lévő északi csomópont arra ösztönöz, hogy az érzelmi gyógyulásra és önfelfedezésre koncentrálj. Szánj időt az önvizsgálatra, és vegyél részt olyan tevékenységekben, amik táplálják a lelkedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves