Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 12.: A Kos különleges nap elé néz, a Skorpió megismer valakit, aki begyógyítja a lelki sebeit

2023. július 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. július 12.: A Kos különleges nap elé néz, a Skorpió megismer valakit, aki begyógyítja a lelki sebeit
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint segítőkre, új barátokra vagy akár új szerelmekre lelhetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ez a mai egy különleges nap lesz Kos, mivel megismerkedhetsz valakivel, akivel azonnal egy hullámhosszon lesztek, és felmerül benned a gondolat, hogy talán az előző életetekből ismeritek egymást. Ez az érzés a párban élőkben is felerősödhet.

Bika

Fáradhatatlanul dolgoztál, hogy elérd a céljaidat, kedves Bika. Most már csak arra vágysz, hogy hátradőlj és gyönyörködj bennük. Épp itt lenne az ideje kikapcsolnod, ugyanis szükséged lenne egy kis öngondoskodásra.

Ikrek

Nem számítottál arra, hogy a dolgok úgy alakulnak, ahogyan történtek, de ha átgondolod a részleteket, most már tudod, hol ment minden félre. Kihívást jelent ezt elfogadni, de sokat tanulhatsz belőle!

Rák

A környezeted azt mondja, pihenned kellene. Te viszont arra készülsz, hogy megduplázd az erőfeszítéseidet. Valójában azok a barátok, akik megpróbálnak rávenni, hogy kevesebbet tegyél, szándékosan próbálnak akadályozni. De azért néha tényleg lazíthatnál!

Oroszlán

Bár szereted a munkádat vagy a munkahelyedet, úgy érzed, nem keresel annyit, mint szeretnél, ezért eltöprengsz azon, milyen más lehetőségeid vannak. Oszd meg a gondolataidat a hozzád közel állókkal, mert a segítségedre lehetnek.

Szűz

Nem szereted elutasítani a segítségnyújtást anélkül, hogy alaposan megfontolnád, valóban szükséged van-e rá. Ma azonban, amikor valaki felajánlja neked a szolgálatait, hajlamos vagy habozni, pedig érdemes lenne elfogadni a támogatását.

Mérleg

Fájdalmas felfedezni, hogy néhányan a környezetedben pletykálnak rólad, és akár olyan dolgokról is beszélnek, amikkel kapcsolatban fogalmad sincs, honnan lehet tudomásuk. Ne aggódj, idővel majd mást fognak kibeszélni.

Skorpió

Találkozol valakivel, aki segít békére lelni, sőt: képes begyógyítani a lelki sebeidet. Bizonytalanság övezi ennek a kapcsolatnak a jövőjét, de most nem is kellene ezzel foglalkoznod, hanem csak azzal, hogy megéld.

Nyilas

Csodálatos érzés, amikor a dolgok összeállnak és a helyükre kerülnek. Ma már nem kell extra erőfeszítéseket tenned, mert úgy tűnik, hogy az életed gördülékenyen alakul. Talán még nyugtalanító is lehet látni, milyen jól megy minden. Élvezd ki!

Bak

Hihetetlenül romantikus, amikor valaki kezdeményez, és megmutatja, hogy képes vezetni egy kapcsolatban. Ez történhet ma az egyedülállókkal, és a párban élőkkel is. Élvezed a figyelmet, a gondoskodást, és végre igazán boldognak érzed magad.

Vízöntő

Megnyugtató érzés egy hosszú utazás után hazatérni, akkor is, ha fizikálisan teszed, meg abban az esetben is, ha egy lelki utazáson vagy túl, és esetleg búcsút inthetsz egy nehéz időszaknak. Ma végre megpihenhetsz, mert tudod, hogy biztonságban vagy.

Halak

Csodálatos élmény, amikor a beszélgetések zökkenőmentesen zajlanak, és senkivel sem kell megküzdened azért, hogy kifejezd magad. Ma viszont neked kell meghallgatnod másokat, akik a támogatásodra vagy a tanácsodra szorulnak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves