Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 3.: A Kossal nem őszinte a partnere, a Halakat meglepi a főnöke

2023. január 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. január 3.: A Kossal nem őszinte a partnere, a Halakat meglepi a főnöke
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma vegyes impulzusok érik a csillagjegyeket! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nem jellemző rád, de annyira elégedetlen vagy most a valósággal, hogy szívesebben menekülsz az álomvilágba. De még így is kiszúrod azt, hogy a partnered másképp viselkedik, mint szokott és nem  őszinte veled, emiatt pedig nyugtalan leszel.

Bika

Érzelmileg össze vagy zavarodva, mert a környezeted különböző irányokba próbál terelni téged. Nagyon érzékeny vagy, és azt érezheted: egyedül maradtál egy ilyen nehéz helyzetben. Szerencsére hamarosan segítség nélkül is megvilágosodsz!

Ikrek

Kiváló nap ez a mai néhány korábbi projekt befejezésére. Ezenfelül ne csak beszélj a magasztos ötletekről és szép álmokról, hanem éld meg azokat! Megvan az erőd ahhoz, hogy minden helyzetet a kedved szerint alakíts.

Rák

Sok mindent elérhetsz ma, amire rászánod magad. Csakhogy vegyes érzelmek uralkodnak benned a mai napon, és egyik pillanatban boldogan törtetnél előre, a következőben sírnál és mindent feladnál. Vajon mit akarnak üzenni neked ezek az érzések?

Oroszlán

A nap eseményei zavart okozhatnak benned, méghozzá annyira, hogy hirtelen meginoghat az önbizalmad. Éppen ezért, ne erőltess egy olyan párkapcsolati kérdés megbeszélését, amiről tudod, hogy konfliktushoz fog vezetni.

Szűz

Tökéletes a nap ahhoz, hogy felszámold azokat az akadályokat, amik az utadban állnak. Viszont nem ajánlott ma segítséget, akár kölcsönt kérned, mert az emberek nem önzők és feszültek lehetnek a mai napon.

Mérleg

A problémák ma elhomályosulni látszanak, kedves Mérleg. Kiderül néhány valósnak tűnő dologról, hogy rosszul értelmezted és csupán illúzió volt. Viszont, ha a mai napon kölcsönt kérnek tőled, nyugodtan mondj nemet, idén nem árt, ha kicsit önzőbb vagy!

Skorpió

Szinte arcul csap a felismerés: valamivel kapcsolatban teljesen álomba ringattad magad. A valóság kijózanító lehet, de hálás leszel azért, hogy még időben észhez tértél, így ma elkezdheted az újratervezést.

Nyilas

Több nehézséggel is szembetalálod magad, de vegyél fontolóra minden lehetőséget, mielőtt bármit is döntenél. Ugyanakkor arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy ma megtévesztőek lehetnek az emberek, ezért fogadj mindent kétkedve!

Bak

Kedved támad valamilyen kreatív tevékenységhez. Beszerzel egy felnőtt színezőkönyvet, festeni kezdesz vagy blogot indítasz. Bármit is válassz az önkifejezéshez, lehetőséged ad arra, hogy megleld a belső békédet.

Vízöntő

Nagyon hamar tele lesz a hócipőd az emberekkel, akik a figyelmedre vágynak, segítséget kérnek vagy a különböző nézeteikkel próbálnak  befolyásolni téged. Nem gondolnád, de valójában hasznodra fog válni az, hogy egy perc nyugtot sem hagynak neked.

Halak

Óriási befolyásod van a körülötted zajló eseményekre és az emberekre, akik hozzád fognak fordulnak válaszokért, segítségért. Ráadásul, a főnököd ma sikeresen meglephet téged egy kis figyelmességgel vagy akár előléptetéssel, fizetésemeléssel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves