Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 25.: A Kos olyat láthat, amit nem szabadna, a Bikát elcsábítja egy fiatal férfi

2023. január 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. január 25.: A Kos olyat láthat, amit nem szabadna, a Bikát elcsábítja egy fiatal férfi
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint türelmetlenek és feszültek lesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egyre csak halmozódik a munka, és feszült vagy, mert nem haladsz egyről a kettőre. Ma épp a nyugtalanságod, a türelmetlenséged keverhet bajba a munkahelyeden. Talán szemtanúja leszel a  kollégáid titkos viszonyának.  

Bika

Akár egyedülálló, akár párban élő vagy, nagy esélye van annak, hogy elcsábít egy jóval fiatalabb férfi. Valószínűleg már ismeritek egymást, és ma juthattok el arra a pontra, amikor szintet lép a kapcsolatotok. De a párban élők kétszer is gondolják meg, mit tesznek!

Ikrek

Ez a nap a  változásról szól, Ikrek. Kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki lényeges változásokat hoz az életében, vagy bemutat azoknak, akik segíthetnek ebben. Már türelmetlenül várod, hogy végre történjék veled valami!

Rák

Türelmetlen vagy, és nincs kedved a feladataid elvégzéséhez. Nem tudod miért, de frusztráltnak érzed magad, és most leginkább a környezeted az, ami zavar. Talán az lenne a legjobb, ha távol maradnál tőlük, így a veszekedések is elkerülhetők.

Oroszlán

Egy kis türelemmel és kitartással a nap nagyon eredményes lehet számodra. De a türelem a legnagyobb kihívás most, mivel alapból feszült vagy, de közben szeretnél haladni a feladataiddal.  Nem könnyű, de ne erőltesd azt, ami még nem megy!

Szűz

A mai napon a figyelmed sokszor elkalandozik, Szűz. Bár rengeteg a munka, mégis nehezedre esik koncentrálni. Ugyanakkor  ideges vagy, mert tudod: rengeteg feladatod van. Nagy az esélye annak, hogy ma nem végzel mindennel időben.

Mérleg

Be kell látnod, hogy minden kapcsolatban szükség van határokra. Éppen ezért tartsd tiszteletben a partneredét, ugyanakkor ezt te is nyugodtan elvárhatod tőle. Nem kell mindent megengedned neki, mert ha tehernek érzed, a kapcsolatod rovására fog menni.

Skorpió

Pozitív életszemléleted segít abban, hogy ma különböző helyzetekben előnyös lépéseket tegyél. Csodálni fogja a környezeted, hogy minden helyzetben nyugodt maradsz, és mindig eléred, amit akarsz.

Nyilas

karrierreddel kapcsolatos kérdések megoldódnak. De addig ne tégy semmilyen lépést, amíg ezt nem tudod biztosra! A párban élőknek nem ártana jobban odafigyelniük a kedvesükre, mert nincs jó passzban - még ha nem is mondja!

Bak

Ma a szokottnál is élénkebb a fantáziád, és ez a szerelmi életedben is megjelenik. Lepd meg a párodat egy különleges vacsorával, és utána merj kísérletezni az ágyban is! Nem marad el a siker, mert újra magadba bolondítod!

Vízöntő

Maradj távol kedves Vízöntő azoktól az emberektől, akik tele vannak negativitással. Máskülönben le fognak húzni, és rávehetnek arra, hogy feladd a terveidet! Viszont a béke érdekében nem ártana, ha ma több időt töltenél a szeretteiddel.

Halak

A monotonitás nem a te asztalod. Untat téged. De csak rajtad áll, hogy megtöröd-e a színtelen hétköznapokat. Talán épp ma kellene kipróbálnod azt a szépészeti kezelést vagy új hobbit, amit már régóta tervezel. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves