Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 27.: A Vízöntő ma találkozik egy rokon lélekkel, a Halak párkapcsolata új irányt vesz

2023. február 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. február 27.: A Vízöntő ma találkozik egy rokon lélekkel, a Halak párkapcsolata új irányt vesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint óriási energialöketet kapnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A bolygók mai helyzete miatt ez egy különleges nap a szerelem és romantika tekintetében. Ez azt is jelenti: elég magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy egyedülállóként kezdeményezz. De még a párban élők partnere is díjazna ma egy kis rámenősséget!

Bika

Ez valószínűleg nem újdonság, de mélyen átérzed a dolgokat, Bika. Ám a mai napon kissé nehéz megtalálni annak a módját, hogy kifejezd az érzelmeidet. Talán nem is szavakban, hanem tettekben kellene megtenned!

Ikrek

A bolygók helyzete ma melegséget és törődést hoz a kapcsolatodba. Megérted az okot, miért jöttetek össze, és ez a tudat megerősíti a köztetek lévő köteléket, valamint erőd ad. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megünnepeljétek magatokat!

Rák

Azt tapasztalhatod: a mai nap tele vagy energiával. Ennek fényében lehet, hogy valóban kemény kihívásokkal találod szemben magad, de ezt most kifejezetten élvezed. A nap végén nagyon elégedett leszel azzal, amit ma elértél.

Oroszlán

Az összpontosítást vagy kreativitást igénylő tevékenységek támogatásban részesülnek. Ha kissé lomhának, fáradtnak érezted magadat az utóbbi időben, akkor ennek búcsút inthetsz. Éppen ezért gondold át, mi az a tevékenység, amivel most szívesen foglalkoznál!

Szűz

Kirívóan aktív leszel ma, Szűz. A szokottnál is gyorsabban és hatékonyabban végzed a feladataidat, ráadásul egyszerre többel is megbirkózol. Ha az a célod, hogy több dologgal is végezz, akkor tudd: lazán sikerül megvalósítani a tervedet.

Mérleg

Ha mostanában fáradtnak vagy rosszul érezted magad, akkor megnyugodhatsz, mert ma visszanyered az energiádat. Használd nyomban is arra, hogy letudd a félbemaradt feladatokat, hiszen ma szupergyorsan végezhetsz a kötelezettségeiddel.

Skorpió

Valószínűleg nagyon elfoglalt leszel ma, Skorpió. Elképesztő sebességgel végzed el a félbemaradt feladatokat, és tudod le a napi kötelezettségeidet. Szinte nyugtalan leszel abban a pillanatban, amint megállsz pihenni, ezért a mai napon végig pörögni fogsz.

Nyilas

A mai napon, a szokásosnál is magabiztosabb vagy, és talán ennek köszönhetően felfedezed azt a dolgot, ami megoldhatja a problémádat. Ne hagyd, hogy mások kétségeket ébresszenek benned! A környezeted gyakran megpróbál majd beleszólni abba, amit csinálsz, de ne törődj velük!

Bak

Rengeteg energia áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy mindenféle tevékenységbe belevágj. Fejezd be a korábban félbehagyott feladatokat, aztán jöhetnek a napi kötelezettségek. A vártnál gyorsabban végezhetsz, szóval készülj úgy: lesz egy kis időd szörfözni a neten munkaidőben.

Vízöntő

Amennyiben még keresed az igazit, akkor járj nyitott szemmel, hogy észrevedd azt a rokon lelket, akiben megleled a partneredet. Valószínűleg már ismered egy ideje, és egy mai beszélgetés hatására közelebb kerültök egymáshoz.

Halak

Ez a tökéletes nap ahhoz, kedves Halak, hogy változásokat hajts végre a párkapcsolatodban. A mai bolygóállások önbizalmat és hitet adnak a cselekvéshez. Ez magába foglalja a kezdeményezést, és hogy a kívánt irányba terelheted a kapcsolatot.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves