Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 20.: A Rákot könnyekig hatja a párja, a Skorpió sorra kapja a jó híreket

2023. február 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. február 20.: A Rákot könnyekig hatja a párja, a Skorpió sorra kapja a jó híreket
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp megható eseményeket vagy híreket jósol a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma egy nehéz, de a karriered szempontjából fontos projektet fejezhetsz be. Ez lehet az a nap Kos, amikor végre célba érsz, és mérföldkövet érsz el. Ideje learatni a babérokat, és élvezni a sikert!

Bika

Egy régóta várt társasági esemény könnyekig hathat, kedves Bika. Lehet, közvetetten érint, mégis nagyon boldog leszel és örömmel tölt el, hogy egy szeretted úszik az örömmámorban.

Ikrek

Egy intenzív, érzelmes álom olyan erőteljesen megmozgathat, hogy azzal a furcsa érzéssel ébredsz fel: valóságos volt. Talán előre megálmodtál egy eseményt! Ezenfelül, ma a karriereddel kapcsolatos erőfeszítések végre kifizetődnek.

Rák

A partnereddel folytatott beszélgetések könnyekig hathatnak. Ha voltak nehézségeitek, akkor ma végre legyőzitek azokat. Minden megkezdett vagy előrehaladott párkapcsolat vagy barátság tartósnak ígérkezik.

Oroszlán

Úgy érzed, rengeteg a ház körüli teendő. Lehet, hogy látogatókat vársz, vagy egyszerűen csak időszerűnek érzed a nagytakarítást és a rendrakást. Ha nyugodtan csinálod, és nem mindent egyszerre, akkor sokkal élvezetesebb lesz!

Szűz

Egy beszélgetés egy közeli barátoddal vagy a szerelmeddel csodálatos új dolgokat tárhat fel a kapcsolatotokról. Ennek hatására közelebb kerülhettek egymáshoz, és találtok magatoknak egy új, közös célt.

Mérleg

Egy a családoddal kapcsolatos esemény – esküvő, keresztelő vagy más mérföldkő – különösen megmozgathat. A lelked mélyén rendkívül elérzékenyülsz. Ne szégyelld kimutatni másoknak az érzéseidet!

Skorpió

Ma olyan csodálatos híreket kapsz, amik könnyekig hathatnak. Nyugodtan engedd ki a gőzt, hiszen keményen dolgoztál az utóbbi idődben. Ideje élvezned a sikert! Ráadásul még egy plusz örömhír is megfejelheti az elsőt, ami tovább fokozza a boldogságodat!

Nyilas

Remek hírekre számíthatsz pénzzel, esetleg szakmai előléptetéssel kapcsolatban. Annyira megörülsz neki, hogy kedved lenne sírni! Továbbá egy közeli barátod jelentős változásokon megy keresztül, és szüksége lehet a támogatásodra!

Bak

Az édesanyáddal vagy egy másik közeli női rokonoddal kapcsolatos boldog események heves érzelmeket váltanak ki belőled, Bak. Ez magában foglalhat házasságot vagy születést. Bármi is legyen az, nagyon meghatónak fogod találni!

Vízöntő

Az intuitív képességeid ma minden idők csúcsán vannak, Vízöntő. Könnyen ráhangolódsz mások gondolataira és érzéseire. Ne mondd el másoknak, miket tudsz meg, hacsak nem tudod biztosan, hogy hallani akarják!

Halak

Ma fontosabb, hogy hallgass, mintsem beszélj! Többen is azért fordulhatnak hozzád, hogy kiöntsék neked a szívüket, de ennél többre nem vágynak. Viszont a hálájuk és a szeretetük könnyeket fog csalni a szemedbe!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves