Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 14.: Az Ikrek élete legromantikusabb Valentin-napja elé néz, a Mérleg bajba keveredhet

2023. február 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. február 14.: Az Ikrek élete legromantikusabb Valentin-napja elé néz, a Mérleg bajba keveredhet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint nyugtalanok, és érzékenyek lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Eltévedtél az érzelmeid halmazában, és fogalmad sincs, mit akarsz. Éppen ezért kellene ma egy barátodhoz fordulni, aki a tisztánlátásával és objektív véleményével segíthetne rendet tenni a lelkedben.

Bika

Ez egy nagyszerű időszak a dolgok elindításához, Bika. Sikeresen végig fogod csinálni, amit elterveztél. A nehéz rész az első lépés megtétele lesz. Viszont szerencsédre, ez könnyen megtehető a mai napon, ezért ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ikrek

Az egyedülállók ma nagyon kalandvágyónak érezhetik magukat, és a próbálkozásaik révén megismerkedhetnek valakivel. A párban élőkre különleges este vár, mert valami olyan romantikus gesztust tesz az Ikrek szerelme, amire eddig nem volt példa.

Rák

Nyugtalanság gyötörhet, Rák, olyannyira, hogy semmi másra nem tudsz fókuszálni. Ha van rá mód, vegyél ki egy szabadnapot, de legalábbis ne dolgozz túl sokat, inkább csinálj valami olyat, ami megnyugtatja a lelkedet!

Oroszlán

Vigyázz Oroszlán, mert ma túlzottan erőszakos lehetsz, és ezt egyes szeretteid zokon vehetik. Légy gyengéd, ha szerelemről és romantikáról van szó. Ügyelj arra, hogy a másik személy is jól érezze magát, és ne arra alapozz: te biztos tudod, mi a jó neki.

Szűz

Összességében ez egy nagyon jó nap lehet számodra, Szűz, mindaddig, amíg nem veszel mindent a szívedre. Inkább koncentrálj az estére, ugyanis romantikus, meghitt élmények várnak rád a szerelmeddel. Engedd magadat elcsábítani!

Mérleg

Két dologra is figyelmeztetnek a csillagok! Az egyik: ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet, és akkor elkerülheted, hogy bajba keveredj. A másik: az emberek ma túl érzékenyek lehetnek a környezetedben, és könnyen megsértheted őket.

Skorpió

Nyugodtan lehetsz kicsit vehemensebb ma a szerelemben, Skorpió. Egyedülállóként a rámenősséged lehet a kulcs a sikerhez. A párban élők engedjék szabadjára a fantáziájukat, és varázsolják felejthetetlenné a mai Valentin-napot.

Nyilas

Néhány barátodnak, rokonodnak szüksége lehet ma a figyelmedre, Nyilas. Légy olyan jó hallgatóság, mint amennyire ők szoktak lenni. Meglehet, épp te leszel az, akinek beugrik a tökéletes megoldás a gondjaikra!

Bak

Ha most valami nehézkesnek tűnik, sehogy sem akar összejönni, azt jobb lenne elengedned vagy legalábbis pihentetned, mert csak elveszi az energiádat, de nem érsz el benne sikert. Addig helyezd másra a fókuszt!

Vízöntő

Valakinek ma nagy szüksége van a környezetedben, és te persze szokásodhoz híven készen is állsz megmenteni. Csak arra ügyelj, hogy közben ne sérülj meg magad is, szóval gondolkodj, mielőtt cselekszel!

Halak

Ma kimondottan védekező állásban vagy, kedves Halak, és jó okkal. Mások valószínűleg agresszívek lesznek a környezetedben. Tedd meg az ésszerű óvintézkedéseket, de ne zárd el magadat teljesen a külvilágtól, nem mindenki akar bántani!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves