Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit látsz a képen? Elárulja, hogyan veszed az akadályokat az életben

2022. augusztus 02.

1 perc olvasás

ELLE
személyiség megküzdés problémamegoldás
Mit látsz a képen? Elárulja, hogyan veszed az akadályokat az életben
© jagranjosh.com

Ez az optikai illúzió segít felismerni, hogy miként működnek a problémamegoldó képességeid.


Amíg nem szembesülünk valamilyen nagyobb elakadással az életben, nehéz felismerni, hogy pontosan miként is reagálunk egy-egy problémás helyzetben.

Márpedig probléma mindig van, ezért tudni kell azt is, hogyan lendülhetünk túl rajta. Az alábbi optikai illúzió segít rávilágítani, hogy hogyan veszed az akadályokat az életben.

Nézd rá a képre, és jegyezd meg, mit látsz rajta először. Megvan?

Fotó: jagranjosh.com

Kutya hátsó lábai:

Először a kutya hátsó lábain akadt meg a szemed? Ez nagy fokú kreativitásra utal, rugalmas vagy és képes vagy a megszokott módszereken túl látni. Hiszel abban, hogy a problémákat önállóan kell megoldani, és igyekszel ezekre a helyzetekre úgy tekinteni, mint fejlődési lehetőségre.

Kutya orra:

Ha probléma adódik, akkor elsősorban a rendelkezésedre álló információkra támaszkodsz, miközben keresed a megoldási lehetőségeket. Analitikus módon gondolkodsz, alaposan kielemezed a problémát és azt is, milyen úton-módon tudnád leküzdeni azt. Logikusan érvelsz és a memóriád is nagy segítségedre van.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves