Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VALENTINE'S DAY

7 legjobb romantikus film Valentin-napra a Netflixen

2023. február 10.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

film Valentin-nap Netflix filmek romantikus filmek
7 legjobb romantikus film Valentin-napra a Netflixen
© Instagram/@lastlettermovie

A romantikus filmek bármikor jöhetnek az évben, ám Valentin-nap környékén szinte elmaradhatatlanok. A Netflixen ezeket érdemes megnézni!


Az utóbbi években a romantikus filmek szinte átvették az uralmat a Netflixen. Rengeteg regényt filmesítettek még, és még régi nagy kedvencek is kaptak folytatást vagy modern változatot. A kínálat szinte végtelen, de most mutatjuk a legjobbakat!

Az utolsó szerelmes levél 

A film Jojo Moyes regényéből készült, ezért, ha szeretted a Mielőtt megismertelek című filmet, akkor garantáltan ez is elnyeri a tetszésed. Két szerelmi történet bontakozik ki a filmben. Az egész azzal kezdődik, amikor Ellie, az újságíró talál egy nagyon régi szerelmes levelet, melyet még az 1960-as években írtak. Lassan megismeri egy tiltott szerelem történetét, és megpróbálja elérni, hogy a pár hosszú évek után ismét egymásra találjon. 

Két világ között

A Két világ között nem hagyományos romantikus film, mivel van benne egy misztikus szál, ami az egészet sokkal izgalmasabbá teszi. A történet egy tragédiával kezdődik, Tessa a kórházban tudja meg, a barátja meghalt egy autóbalesetben. Nehezen dolgozza fel a történteket, miközben megpróbálja kideríteni, hogy miként tudná folytatni az életét. Eközben apránként kibontakozik a két fiatal csodálatos szerelme. 

Lady Chatterley szeretője

D. H. Lawrence korábban botrányosnak tartott regényéből már több feldolgozást készült. Legutóbb a Netflix   csinált egy izgalmas változatot, melyben Emma Corrin alakítja Connie-t, és Jack O’Connel látható Oliver szerepében. Connie elhidegült a férjétől, ezért szenvedélyes viszonyba kezd a vadőrrel. A pletykák hamar elindulnak, miközben a nő rádöbben, hogy lassan beleszeretett a férfibe, és kénytelen lesz döntést hozni.

Veled minden hely ragyogó

Violet megpróbálja feldolgozni a testvére halálát, amikor találkozik egy fiúval. Theodore különc és furcsa, de a lánynak pontosan ez tetszik. Violet lassan kezd visszatérni az életbe, ám Theodore is küzd problémákkal. A Netflix filmje Jennifer Niven regénye alapján készült. 

Garantált szerelem

A film egyszerre vicces és romantikus. Nick elhatározza, hogy beperel egy randioldalt, mivel nagyjából 900 randin volt, és nem találta meg az igazit. Ehhez felbérel egy ügyvédet, Susant, aki vonakodva, de elvállalja az ügyet. A nő és a férfi apránként közelebb kerülnek egymáshoz, miközben megpróbálják megnyerni a pert. 

A fiúknak, akiket valaha szerettem

Talán a lista legromantikusabb filmje, ami mindenkit azonnal felvidít. A fiúknak, akiket valaha szerettem három részből áll, és egy középiskolai szerelmet mesél el, ami nemcsak a tiniket varázsolja el. A középpontban Lara Jean áll, aki minden szerelmének írt egy szerelmes levelet, ám a testvére véletlenül ezeket elküldi, amiből hatalmas kavarodás lesz. Végül így kezd el járni Peterrel, az egyik osztálytársával, de a történet ekkor kezdődik el igazán. 

Sztárom a párom

A klasszikus sem hiányozhat a listáról, hiszen nincs Valentin-nap Julia Roberts nélkül. A filmet talán senkinek sem kell bemutatni, ugyanakkor néha jól esik, egy ismerős történetbe belecsöppenni. Egy nap váratlanul betoppan a híres Anna Scott a Notting Hillben található könyvesboltba. Megismerkedik Williammel, és hamar kiderült, hogy nem közömbösek a másiknak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves