Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 8.: A Skorpiónak felejthetetlen napja lesz, a Vízöntő erőfeszítése megtérül

2023. december 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria péntek napi horoszkópo
Napi horoszkóp, 2023. december 8.: A Skorpiónak felejthetetlen napja lesz, a Vízöntő erőfeszítése megtérül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint alig várják majd a csillagjegyek, hogy véget érjen ez a nap. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma látszólag semmi sem úgy történik, ahogyan te szeretnéd, Kos. A dolgok valójában nem olyan rosszak, mint gondolod. Valószínűleg azért is vagy nyugtalan, mert egy közelgő eseményre gondolsz, ami valamiért feszültséget okoz benned.

Bika

Minden adott ahhoz, hogy jelentős áttörést érj el. A megérzéseidnek köszönhetően ma sikert érhetsz el. Képes leszel kihasználni bizonyos helyzeteket, lehetőségeket, amiknek a segítségével előreléphetsz az életben.

Ikrek

Egy kis feszültséget és ellenállást tapasztalhatsz valakivel szemben délelőtt, de az este közeledtével enyhülni fognak a dolgok. Az emberek rugalmasabbak lesznek a nap előrehaladtával, és fogékonyabbak a nézőpontodra.

Rák

Úgy érezheted, ma érzelmileg drámai pontot érsz el, és félsz, hogy emiatt kicsúszik az irányítás a kezeid közül. Ne aggódj, szerencsére megérkezik a mentőöv, ami megnyugtat, és megszabadít a feszültségtől.

Oroszlán

Légy óvatos, és ne hagyd, hogy változékony, akaratos természeted uralja a jelenedet. Ha erre odafigyelsz, sikerülhet a legtöbbet kihozni a napból. Lehetőség van arra, hogy a dolgokat kicsit másképp csináld, mint eddig.

Szűz

Ma nagyon szidhatod magadat, mert megfeledkeztél valamiről vagy nem gondoskodtál róla eléggé. De biztos olyan nagy a baj? Lehet, hogy te fújod fel kicsit a dolgokat, mert legendásan maximalista vagy.

Mérleg

Nagyon sűrű napod lesz, Mérleg. Ahogy telik a nap, úgy fogod egyre inkább káosznak érezni, mert kicsúszik az irányítás a kezeid közül. Kezdj el mielőbb tervezni és fontossági sorrend szerint haladni.

Skorpió

Te vagy ma a kivétel a Skorpió. Bár neked is úgy indulhat a napod, hogy csak legyen már vége, mert látszólag semmi sem jön össze, de aztán a párod vagy a legjobb barátnőd csodás élményt szerezhet neked, amire örökre emlékezni fogsz.

Nyilas

Kínos helyzetbe kerülhetsz. A mások szükségleteire való figyelmed miatt ma komoly drámába csöppenhetsz bele. Meg kell találnod az egyensúlyt a szükségleteidről való gondoskodás és a környezeted iránti figyelmesség között.

Bak

Egy kis feszültség lehet ma közted és a szerelmed között, és nehezedre esik nyugodtan kezelni a helyzetet. A legjobb, amit tehetsz, ha teljesen őszinte vagy magaddal és a pároddal.

Vízöntő

Egy kissé pechesen indulhat a napod Vízöntő, és már előre rá vagy készülve, hogy ma már semmi sem lesz jó. Szerencsére kellemesen fogsz csalódni, mert a karrieredbe vagy kapcsolatodba fektetett erőfeszítéseid kifizetődnek.

Halak

Ahelyett, hogy minden energiádat kifelé irányítanád, és mindenáron meg akarnád mondani mi a jó, és szerinted mit kellene tenni, inkább érdemes lenne csendben meghallgatni másokat. Hidd el, remek dolgokat hallhatnál tőlük!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves