Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 12.: A Mérleg szerelmi élete estére új irányt vesz, a Nyilas nagyot kaszálhat

2023. december 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. december 12.: A Mérleg szerelmi élete estére új irányt vesz, a Nyilas nagyot kaszálhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a Nyilas újhold meglepő felismeréseket és kellemes meglepetéseket hozhat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Kétségtelenül az a benyomásod, hogy tisztábban látsz, mint a közelmúltban. A planetáris energiák feloszlatják a mentális ködöt, amit mostanában tapasztaltál. Az elmúlt néhány nap rettenetesen elgondolkodtatott, és megtanultál néhány leckét.

Bika

Úgy tűnik, az érzelmeid végre újra életre keltek! Az elmúlt hat hétben tétováztál, és nem tudtál semmilyen döntést hozni. Elbizonytalanodtál, mintha már nem bízhatnál magadban. Szerencsére ez az érzés ma megszűnik.

Ikrek

Egyik nap az volt az érzésed, hogy bizonyos célok, projektek nem is a sajátjaid, hanem olyanok, amiket a szüleid testáltak rád. Most minden oldalról elemezted a karrieredet, és megpróbálod kitalálni, mit is akarsz valójában.

Rák

A közeli kapcsolataidban olyan vagy, mint egy szülő. Te vagy az, aki korlátokat szab, megszervezi a dolgokat és vállalja a felelősséget. De nem ártana néha, ha engednéd, hogy mások gondoskodjanak rólad.

Oroszlán

Félsz, hogy az emberek nem értenek meg téged? Túl sokat változtál? Vagy elfordultál néhány személytől? Fogadd el: nem tud mindenki olyan ütemben változni, mint te, de az igaz barátoknak nincs bajuk azzal, hogy megváltoztál.

Szűz

Ma újfent összekülönbözhetsz valakivel a melóhelyeden az eltérő vélemények miatt, és ez segíthet meghozni a döntést: ideje, hogy a saját főnököd legyél. Ha eddig nem tetted, most biztosan utánanézel, milyen lehetőségeid vannak vállalkozni.

Mérleg

Talán azon gondolkoztál, hogy újrakezded a dolgokat a pároddal, kivéve, ha már valaki más megdobogtatta a szívedet vagy egyszerűen csak egyedül akarsz lenni. Egyesek kapcsolata pozitív irányba változik a mai napon, másoké viszont véget ér.

Skorpió

Valószínűleg megváltoztak az érzelmeid az elmúlt hat hétben. Néhány embert már nem kedvelsz úgy, mint korábban, és a melóval kapcsolatos érzéseid is megváltoztak. Úgy érzed, ideje új horizontok után nézni.

Nyilas

Talán az utóbbi időben kissé magad alatt voltál, és még peches is. Ez a mai napon véget ér, hiszen újhold lesz a jegyedben, és ezzel együtt megjön a szerencséd, ami azt is jelenti: komoly pénzek hullhatnak az öledbe.

Bak

Az elmúlt időszakban tudatára ébredtél a múltban elkövetett hibáknak, és féltél, hogy megismétled azokat. Most, hogy tudatában vagy a múltnak, magabiztosabban nézel a jövő elé.

Vízöntő

Ma megszabadulsz az ítélőképességeddel kapcsolatos kétségektől. Ismét megerősödik az önbizalmad, ugyan eltarthat néhány napig, amíg teljesen felépül az elmúlt hetek megpróbáltatásaiból.

Halak

Csodás nap vár rád Halak, és sikerül kiszabadulnod az elmúlt időszak bizonytalanságából. Bármilyen nehéz is volt, a kétely valami célt szolgált. Talán az újonnan felfedezett tisztánlátásoddal új tapasztalatokat szerzel. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves