Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 23.: Az Oroszlánnál bővül a család, a Szűz rossz hírt kap

2023. augusztus 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 23.: Az Oroszlánnál bővül a család, a Szűz rossz hírt kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma a csillagjegyek bizonyíthatják rátermettségüket, miközben szembesülniük kell néhány fontos dologgal. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A munkahelyeden megmutathatod, hogy vezetőnek születtél. Nemcsak a kollégáid, hanem a főnökeid is elismerhetnek a döntéshozatali képességedért, és amiért nyugodt maradsz a nehézségek idején is.

Bika

Ma jól kijössz másokkal, és könnyen szót értesz a környezeteddel. Ennek főleg a munkahelyeden veszed nagy hasznát, ahol minden gördülékenyen alakul. Bármilyen megbeszélést is kell a mai napon folytatnod, az végül pozitívabban alakul, mint gondolnád.

Ikrek

Rengeteg tennivalód van ma, és úgy érezheted, sosem érsz a lista végére. Koncentrálj arra, ami függőben van, és próbálj meg nem túl sok dolgot csinálni egyszerre, mert akkor nagyon szétszóród az energiáidat.

Rák

Tökéletes nap ez a randizáshoz, kedves Rák. Ha valaki elhív, akkor ne mondj rá nemet! A párban élőknek is jót tenne, ha kimozdulnának. Az új élmények segítenének nekik közelebb kerülni egymáshoz.

Oroszlán

Úgy érzed, az utóbbi időben elhanyagoltad a családodat, ezért a mai napon igyekszel több időt tölteni a társaságukban, vagy felveszed velük a kapcsolatot. Így tudhatod meg: valakinél úton van a baba. De az sem kizárt, hogy ezt ma te közöltheted másokkal.

Szűz

Lehet, rossz hírt kapsz a pénzügyeiddel kapcsolatban, Szűz. Valószínűleg ez a legjobb nap arra, hogy kezeld a kialakult problémát. Ha győztesen szeretnél kijönni ebből a helyzetből, akkor nyitottnak kell lenned olyan megoldásokra, amikre máskor nem lennél az.

Mérleg

Pénzhez juthatsz, esetleg valamilyen ajándékot kaphatsz. Az utóbbi esetén az nem egy egyszerű tárgy lesz, mivel ennek üzenete van. Többet jelentesz valaki számára, mint azt gondolnád.

Skorpió

Ez egy olyan nap, amikor sokat filozofálsz. Tanulmányozod a helyzetedet, és sokat álmodozol az áloméletről. Gondold végig, mire lenne szükséged ahhoz, hogy tényleg olyan életet élhess, mint amilyenre vágysz.

Nyilas

Engedd el a múltat, Nyilas. Ma rá fogsz jönni, hogy még mindig ez az, ami visszatart az előrelépéstől. Ugyanakkor azzal is szembesülsz, hogy bizonyos személyek mostanában a háttérbe szorultak, és fel kellene venned velük a kapcsolatot.

Bak

Okosan válogasd meg barátaidat, Bak. Talán olyanok is szeretnének a közeledbe férkőzni, akiknek nem őszinték a szándékaik. De ma azzal is szembesülhetsz, hogy egyes barátaidat félreismerted.

Vízöntő

Ma rengeteg munkád lesz, viszont olyan dolgokat kell csinálnod, amiket szeretsz. Nagyon lelkes leszel, főleg, amint látni fogod az eredményeket. Viszont ne ess át a ló túloldalára, a délután legyen a pihenésé, a szeretteidé.

Halak

Érdemes lenne ma új dolgokat tanulni, Halak. Akár a szakmáddal kapcsolatban fejleszted magad, akár valami olyaban mélyedsz el, ami hozzájárul a személyes fejlődésedhez, hidd el: kifizetődő lesz. Megéri az időt és az energiát.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves