Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sikerhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek ezen a héten minden sikerül

2023. augusztus 21.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp siker 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek ezen a héten minden sikerül
© Getty Images

Az augusztus második fele egy-egy csillagjegy számára igazán kellemes lesz.


Augusztusban egy sor különleges esemény eredménye, hogy van olyan csillagjegy, aki kifejezetten pozitívnak érezheti ezt az időszakot minden szempontból.

Egyrészt a hónapban kétszer is bekövetkezik a szuperhold, a Vénusz retrográd pedig felerősíti a hatásokat, különösen azért, mert a Merkúr is csatlakozott hozzá. Egyesek számára egy igazán szerencsés időszak jött el.

3 csillagjegy, akinek nem lehet oka panaszra

Kos

Lehetősége nyílik arra, hogy lépéseket tegyen egy új és anyagilag biztosabb jövő felé. Azonban ehhez szükséges a jelenlegi képességeinek és lehetőségeinek felmérése, a cél meghatározása, és az esetleges továbbképzés annak érdekében, hogy valóban megtérüljenek a befektetései. Azonban nem kell aggódnia, mert minden ilyen irányú törekvését siker koronázza majd.

Ikrek

Az életerő és a vitalitás jellemzi a nyár utolsó napjait számára. Elszántnak és szenvedélyesnek érzi magát, ez a magabiztosság pedig ahhoz vezet, hogy bármit is vesz a fejébe, azt sikerrel végre is hajtja. Ha bizonyos rejtett információkra már régóta kíváncsi, itt az idő, hogy a megfelelő helyen rákérdezzen, ugyanis most minden esélye megvan arra, hogy megtudja, ami a jövője szempontjából fontos lehet.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Skorpió

Ha szingli, legyen nyitott az új emberekre és a váratlanul randevúkra, ugyanis végre megtalálhatja azt, akire már régóta várt. Ha pedig hosszú távú kapcsolatban él, akkor itt az idő, hogy kicsit felfrissítse a megszokott életüket: partnere jól fogad majd bármilyen újdonságot, ami ahhoz vezet, hogy érzelmeik még szenvedélyesebbé válnak, kapcsolatuk pedig egy új szintre lép.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves