Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 24.: A Bika élete kritikus ponthoz ér, a Rák erre a napra várt

2023. április 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2023. április 24.: A Bika élete kritikus ponthoz ér, a Rák erre a napra várt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint a csillagok azt üzenik: ideje cselekedni. Mutatjuk a napi horoszkópot

Kos

Ne csüggedj a kudarcok miatt – maradj motivált. Bármit is csinálsz, csak azt ne várd el másoktól, hogy megoldják helyetted a problémáikat. Az egyetlen, aki a legjobban cselekszik az érdekeid szerint, az te vagy.

Bika

Itt az idő, Bika, szabadulj meg minden felesleges poggyásztól az életedben. A dolgok most a kritikus tetőponthoz érkeznek. Ez nem a meghátrálás ideje. Most kell még tovább feszegetni a határokat, és harcolni az érdekeidért.

Ikrek

Egy hatalmas kozmikus energia közelít feléd, amit nem lehet  figyelmen kívül hagyni, Ikrek. Ne félj, ma meg fogod találni a szükséges erőt és lehetőséget ahhoz, hogy véghez vigyél bizonyos változtatásokat.

Rák

Ez az a nap, amire vártál, Rák. Megvan az erőd, hogy előbbre juss, bármit is szeretnél elérni ebben az életben. Itt az ideje, hogy megragadd a kínálkozó lehetőségeket. Ne hagyd, hogy a kishitűséged bármiben is meggátoljon.

Oroszlán

Ma ódzkodsz bizonyos újításoktól. Sok tekintetben ragaszkodsz a jól bevált, hagyományos megoldásokhoz, tárgyakhoz. De ma megérné nyitnod az új dolgok felé, nem bánnád meg!

Szűz

A mai napon segítséget kapsz ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat. Onnantól kezdve minden rajtad múlik, hogy élsz-e velük vagy sem. Ez lehet a te nagy napod, Szűz, ne hagyd elúszni!

Mérleg

A nap energiája meglehetősen erős, és nem szabad félvállról venni. Lehet,  sokkal nagyobb a befolyásod a dolgokra, mint gondolnád. Értsd meg, hogy neked kell kezdeményezned, hogy a szolgálatodba állítsd a nap energiáit!

Skorpió

Ez nem egy hétköznapi nap számodra, Skorpió. Több lehetőség is vár arra, megragadd őket. Tedd félre a múlt problémáit, és koncentrálj a jövőre. Ma nagy erők dolgoznak érted, amiket nem szabad veszni hagyni!

Nyilas

A mai egy nagyon kritikus időszak, amikor reálisan kell gondolnod a jövőbeli sikereidre. Fontos döntéseket kell meghoznod, méghozzá tiszta elmével, és nem lenne szerencsés, ha az érzelmeid befolyásolnának, kedves Nyilas.

Bak

Használd ma erős intuíciódat, Bak. Szabályosan meghallhatod mások gondolataidat, vagy előre megérezheted az eseményeket. Állítsd a szolgálatodba, és meglepő sikereket érhetsz el.

Vízöntő

Tiszteld ma feletteseidet, Vízöntő. Az elhamarkodott cselekedetek bajba sodorhatnak. Ha túl feszültnek érzed magad, akkor inkább sétálj el szótlanul. Még mindig jobb, mintsem meggondolatlan odamondasz valamit.

Halak

Nem baj, ha ma sírsz, Halak. Van valami - vagy valaki -, akit talán el kell engedned. Érthető, ha emiatt le vagy sújtva. Engedd a környezetednek, hogy megvigasztaljanak, és ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves