Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 18.: A Bika aggódik egy szerette miatt, a Skorpió nyugtalanító hírt kap

2023. április 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. április 18.: A Bika aggódik egy szerette miatt, a Skorpió nyugtalanító hírt kap
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint kommunikációs nehézségekkel kell számolniuk a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lehetőség szerint ma ne túlórázz! Kellemetlen tüneteket tapasztalhatsz, amikkel bölcsebb lenne orvoshoz fordulni. Ne játssz az egészségeddel, Kos, inkább vizsgáltasd ki magadat, az a biztos!

Bika

Lehet, egy testvér vagy barát nem túl kommunikatív, kedves Bika. Úgy tűnhet, hogy nem a megszokott, barátságos módon viselkedik, de nem mondja el, miért. Adj neki egy kis időt, előbb-utóbb meg fog nyílni!

Ikrek

Fogalmad sincs miért, de nagyon sokat gondolsz egy szerettedre, és kicsit mintha nyugtalan is lennél miatta. Az lenne a legbölcsebb, ha felhívnád, vagy felkeresnéd. Még ha nincs is baj, akkor is jót tehet nektek, hogy beszéltek!

Rák

Olyan projekten dolgozol, amihez egy kis találékonyság kell? Bármennyire is gondolkodsz rajta, sehogy sem jön az ihlet. Talán az lenne a legjobb, ha kicsit félretennéd, és valami mást csinálnál egy ideig.

Oroszlán

Az intuíciód nagyon magas szinten működik, Oroszlán, kivéve, ha a családodról van szó! Bármennyire is próbálkozol, úgy tűnik, nem tudod értelmezni azt, amit bárki mond, pláne tesz. Ne őrülj meg ettől, inkább kérj magyarázatot!

Szűz

Egy baráttól vagy rokontól kapott üzenetek zavarosnak lehetnek. Ez eléggé zavar téged, mivel, az illető általában gyakorlatias és racionális. Mindenkinek lehet rossz napja, inkább próbálj meg a viselkedésére figyelni!

Mérleg

Aggódsz a pénz miatt, Mérleg? Próbálj meg racionális lenni! A félelmeid valószínűleg sokkal negatívabbak, mint a valóságban. Csak figyelj arra, hogy ne lépd túl a költségvetésedet, és agyalás helyett menj el ma kikapcsolódni a barátokkal.

Skorpió

Néhány hír egy jelentős eseményről nyugtalanná, zavarttá tehet, Skorpió. Talán egymásnak ellentmondó tények zavarnak meg. Elsősorban az aggaszt, hogy az esemény mennyire lesz rád hatással. A válasz: valószínűleg nagyon kevéssé.

Nyilas

Próbálsz elmélyülni a spiritualitásban vagy valamilyen filozófiát a magadévá tenni, de nem egészen érted, amit olvasol, és egyre jobban összezavarodsz. Talán érdemes lenne konzultálnod valaki olyannal, aki jártas a témában.

Bak

Az intuíciód olyan irányba terelhet, ami ellentétesnek tűnik azzal, amit a logika és a gyakorlatiasság mond neked, Bak. Jobb lenne, ha ma nem hoznál döntéseket, és esetleg tanácsot kérnél a barátaidtól.

Vízöntő

Egy barátodnak vagy a szerelmednek családi gondjai lehetnek, ami nagyon megviseli. Ne próbáld mindenáron jobb kedvre deríteni vagy megnyugtatni. Az is épp elég, ha meghallgatod, és érezteted, hogy vele vagy!

Halak

Valaki a segítségedet kérte valamiben, majd eltűnt? Nem csoda, ha ezért zavart és frusztrált vagy! Ha így áll a dolog, engedd el, és ne érezd rosszul magad miatta, mert nem rajtad múlt! Inkább várd meg, amíg újra előkerül a személy.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves