Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 5.: A Mérleg birodalmat irányító császárnőnek érzi magát, és a Vízöntőt is vakon követik az emberek

2022. szeptember 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 5.: A Mérleg birodalmat irányító császárnőnek érzi magát, és a Vízöntőt is vakon követik az emberek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma próbára tétetik a csillagjegyek erkölcse. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Légy büszke és bátor, Kos! Megvan az erőd ahhoz, hogy egy kilátástalan helyzetet pozitívvá változtass, de először meg kell szabadulnod az önbizalomhiányodtól, ami kétségeket ébreszt benned. Ha nem bízol magadban, akkor másoknak is nehéz lesz bíznia benned.

BIKA   

Nehéz helyzetek adódhatnak ma, és természetesen te a lehető legbecsületesebben akarod kezelni a helyzetet. Ám azt láthatod, mások ugyanazt a szituációt gátlástalanabbul kezelik, emiatt sikeresebbek lehetnek. Ahelyett, hogy beállnál a sorba, inkább cáfolj rájuk, és mutasd meg: másképp is meg lehet oldani a helyzetet!

IKREK

Tombol a belső tüzed Ikrek, de vigyáznod kell, miként használod ezt az erőt. Gyors sikereket érhetsz el, de közben hidakat is felégethetsz. Jó, hogy magabiztos vezetőként lépsz fel mások előtt, ám ügyelj arra, nehogy azt higgyék: nem törődsz velük. Főleg a szeretteid érthetnek ma félre.

RÁK

Egy feladat miatt ma egészen bestresszelhetsz. Szeretnéd mielőbb letudni, és van is egy rövidebb út, de az elveidbe ütközik. Közben mindenhonnan azt kapod, hogy igenis azt az utat kellene választanod. Ne hagyd magad befolyásolni, légy büszke az elveidre, és tarts ki mellettük!

OROSZLÁN

A dolgok ma kritikus pontot érnek el, és azt tapasztalhatod, mások nyíltan tiltakoznak a tetteid ellen. Nem tetszenek nekik az eszközeid, és azt várnák, hogy olyat tegyél, amivel nem értesz egyet. Nézz a tükörbe, és légy büszke arra, akit látsz! A sikered és boldogságod érdekében tartsd ki önmagad mellett!

SZŰZ

Azt fogod látni: a dolgok könnyebben megoldódnak, ha nyíltan vállalod a véleményedet. Vedd a kezedbe az irányítást, bízz a hatalmadban, máskülönben a környezeted áldozatává válsz. A gyengéd szíved könnyen manipulálható, ezért vigyázz, hogy nálad legyen a gyeplő!

MÉRLEG

Dicsőséges pompában sütkérezel ma, Mérleg. Érezhetően hatalmad van ahhoz, hogy csatákat nyerj, és kedved szerint befolyásold az eseményeket. Igazi császárnőnek érzed magad, aki rendelkezhet, fontos döntéseket hozhat, és követik mások. Ezen a napon a ne elégedj meg a kevesebbel, ugyanis bármit elérhetsz.

SKORPIÓ

Készen állsz az emberek elé állni, és megmondani nekik a véleményedet, vagy kiállni az ügy mellett, amiben hiszel. Ma semmit se tegyél azért, hogy mások kedvében járj. Maradj hű önmagadhoz, és akkor se fúj visszavonulót, ha a környezeted nyomás alá helyez. A kitartásod elnyeri a jutalmát!

NYILAS

Rá kell eszmélned: képes vagy inspirálni, mozgatni másokat. Hatást gyakorolhatsz az életükre, éppen ezért ne becsüld alá szavaid erejét. Használd ki ezt a képességet, és érd el a segítségükkel a céljaidat. Nem kell hosszas beszédeket tartanod, elég néhány meggyőző mondat, és ma szinte bárki melléd áll.

BAK

Hirtelen nehéz helyzetben találhatod magad, de maradj optimista! Még ha a környezeted meg is próbál rávenni, hogy a sötétebb utat válaszd, amivel gyorsabban vagy könnyebben megoldhatod a gondjaidat, akkor se tedd! Ki kell tartanod az elveid mellett, és megjutalmaznak érte a csillagok.

VÍZÖNTŐ

Ez az a nap, amikor teljes dicsőségedben ragyoghatsz, Vízöntő. Az emberek szeretettel, csodálattal fogadják szavaidat, tetteidet, minden megnyilvánulásodat. Használd ezt arra, hogy sikert érj el a munkahelyeden, összefogd a családot vagy éppen megvalósítsd a magasztosabb célodat. Vakon követnek téged.

HALAK

Hatalmas erő és manipulatív energia van ma a levegőben, ami letéríthet az utadról, ha nem vigyázol, és olyat tehetsz, amit később megbánhatsz. Ugyanakkor, ha te ragadod meg ezt az erőt, könnyen segítségül hívhatod a környezetedet abban, amiben csak akarod. Most nem szabad szerénykedned! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves