Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 22.: A Kos furcsa módon jut pénzhez, az Ikrek életében sikerszéria veszi kezdetét

2022. szeptember 22.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 22.: A Kos furcsa módon jut pénzhez, az Ikrek életében sikerszéria veszi kezdetét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp sikert, és jó szerencsés jelez a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valószínűtlen forrásból származó pénzhez juthatsz ma. Meglepően jó megtérülése lehet egy befektetésnek vagy egy rokon hagyatéka jut el hozzád. A csillagok arra intenek, ügyelj minden olyan álomra, amely megismétlődik, mivel segíthetnek az életutad megértésében!

Bika

Ma reggel úgy ébredhetsz, mint akire leszállt a köd. Egész délelőtt kótyagosnak érezheted magad. Aztán érkezik egy meglepő hír egy barátodtól vagy rokonodtól egy nehéz helyzettel kapcsolatban, amely most megoldódik. Élvezd az energialöketet, amelyet ez a jó hír ad!

Ikrek

Ki mint vet, úgy arat Ikrek, márpedig a következő időszakban te nagyon szépen fogsz aratni. Kemény munkád végre meghozza a gyümölcsét, és ez előléptetéssel, fizetésemeléssel járhat, éppen akkor, amikor már feladtad, hogy elérd mindezt.

Rák

Nagyra becsülnek a szakmában, mert remek üzleti érzéked van, és a problémamegoldáshoz is mesteri érzéked van. A közelmúlt sikerei ugródeszkát jelentenek a fejlődés következő szintjére. Légy nyitott, mert ma belefuthatsz egy kivételes lehetőségbe az interneten!

Oroszlán

Valószínűtlen forrás által, talán egy teljesen idegen személy közvetítésével kopogtathat be ma egy ritka jó lehetőség! A mai napon előnyös üzletet köthetsz, vagy igent mondhatsz egy jövedelmező befektetésre. Kövesd a megérzéseidet, és nézd meg, mi történik!

Szűz

Meglehet, ma előkerül egy rég nem látott barátod, és érdekes híreket hallhatsz tőle. Talán olyasmiről számol be, hogy sikerült elérnie azt a célját, amiért annyit dolgozott. Érdekes beszélgetésekre számíthatsz, és nagyszerű napot tölthetsz vele.

Mérleg

Minden adott ahhoz kedves Mérleg, hogy learasd a babérokat, és végre élvezd a kemény munkád gyümölcsét. Az elkövetkező hetekben fontos eredményeket érhetsz el karrieredben. Nemcsak a munkád során tapasztalhatsz jelentős előrelépéseket, de sokkal boldogabb is leszel.

Skorpió

Bármilyen célt is szeretnél most megvalósítani Skorpió, sikerrel fogsz járni! A csillagok maximálisan támogatnak vágyaid elérésében. Amennyiben egy saját vállalkozást tervezel elindítani, ahhoz is megkapod szükséges segítséget. Tudd: most nincs számodra lehetetlen!

Nyilas

Kedvezőek a körülmények, ha ingatlanvásárláson vagy befektetésen töröd a fejedet, Nyilas. Készülj fel egy fontos beszélgetésre egy nálad fiatalabb személlyel. Ezenfelül egy hasznos, esetleg fontos üzenetet vagy telefonhívást kaphatsz. Továbbá érdemes lenne ma meglátogatnod egy idősebb barátodat vagy rokonodat!

Bak

Jó nap a mai a kapcsolatok kialakítására. Érdemes ma nyitottnak lenned, mert valaki egy izgalmas lehetőséggel kecsegtethet. Egy karnyújtásnyira van tőled a siker és a szerencse. Emellett, fontos híreket kaphatsz a párodtól, és váratlanul meglátogathat egy régi barátod is.

Vízöntő

Ma hatalmasnak, erősnek érzed magad, Vízöntő. Keményen dolgoztál, hogy jó fizikai formába kerülj. Hasonlóképpen, sok energiát fektettél a munkádba, és ez most kifizetődik. A mai bolygóenergiával a magánéletedben is nagyobb meghittségre számíthatsz. Élvezd ezt a különleges napot!

Halak

Fontolóra veszed, hogy továbbképezd magad, de legalábbis tanulj valamit, ami az előnyödre válhat. A jelenlegi bolygóállások nagy sikert és szerencsét jeleznek, főleg abban az esetben, ha valami olyasmibe kezdesz, ami számodra fontos. Ez elég konkrét útmutatás, nem igaz?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves