Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 15.: A Rákot kipécézi magának egy energiavámpír, a Mérleg előre megérzi, mire készül a párja

2022. szeptember 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 15.: A Rákot kipécézi magának egy energiavámpír, a Mérleg előre megérzi, mire készül a párja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a csillagjegyek nagyon érzékenyek lesznek. Egyesek spirituális értelemben, mások viszont a hátuk közepére sem kívánják az embereket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ma semmi kedved kimozdulni otthonról, kedves Kos. Ha megteheted, maradj otthon, de ha nincs rá lehetőséged, akkor vegyél erőt magadon. Viszont rád van írva, hogy rossz passzban vagy, így mikor a környezeted kiszúrja, ne próbáld elrejteni a problémádat, inkább mondd el nekik őszintén, mi bánt!

BIKA   

Végre kezded megtalálni önmagadat, Bika. Ám a legjobb az: mások is észreveszik a képességeidet, és mondhatni felfedeznek téged. Rájönnek, mégsem mondasz olyan őrült dolgokat, vagy, hogy nagyon is igazad lehet. Éppen ezért, ne is akarj pont most visszavonulni a csigaházadba!

IKREK

Óvakodj attól Ikrek, hogy elhamarkodott döntéseket hozz, vagy meggondolatlanul cselekedj! Előbb mindent alaposan gondolj meg! Viszont mások nagyra értékelik érzékeny, empatikus oldaladat, amivel közelítesz feléjük. Ez neked is egy pozitív visszacsatolás, hogy érdemes nyitottnak lenned a környezeteddel szemben.

RÁK

Mindenki tisztában van azzal, hogy te vagy a zodiákus egyik legérzékenyebb jegye, aki hihetetlenül nyitott mások érzelmeire, és bármikor kész segítséget nyújtani. De ez sajnos egy olyan nap, amikor visszaélhetnek ezzel, és egy  energiavámpír kifejezetten belőled próbál meg pozitív energiákhoz jutni.

OROSZLÁN

Hívd fel, vagy írj egy üzenetet egy barátodnak még ma! Nem gondolnád, de ezzel akár meg is mentheted az illetőt attól, hogy valamilyen kellemetlenség érje. Viszont elő kell venned a türelmedet is, mert a környezeted, a kollégáid trambulinnak használhatják az idegrendszeredet.

SZŰZ

Ma jól alakulnak a dolgaid, Szűz. Az intuíciód különösen erős, és elképesztő képességed van ahhoz, hogy átvedd mások érzéseit. A mai napon olyanok is megnyílhatnak neked, akik egyébként nem szoktak, és meglepő szeretetben, hálában részesülsz azért, mert törődsz velük.

MÉRLEG

Az  intuíciód ma rendkívül éles, valósággal olvasol az emberekben. Ez nagy segítségedre lesz a napfolyamán, mert igencsak megkönnyíti majd a dolgodat. Ám este meglepő élményben lesz részed, ugyanis kimondottan meg fogod érezni a partnered következő lépését, ami hirtelen megdöbbenthet.

SKORPIÓ

A szokásosnál sokkal könnyebb lehet ma kifejezni magad. Ha egy ideje szeretnéd valakinek elmondani, mit érzel iránta, akkor tedd meg! Nem gondolnád, de sokkal jobban sül el a dolog a vártnál, és pozitív fogadtatásban részesül a vallomásod.

NYILAS

Mindenki tudja, milyen nagyszerű  humorod van, és szeretsz viccelődni, Nyilas. Csakhogy ma nem vevő erre a környezeted. Az emberek rendkívül érzékenyek és türelmetlenek lehetnek, így bántónak vagy idegesítőnek érezhetik a szellemességedet. Jobb, ha a mai napon inkább csendes együttérzést tanúsítasz az irányukba.

BAK

Mások határozatlansága miatt ma csalódottnak érezheted magad. Az igazság az Bak, hogy nem kellene rájuk várnod. Dönts nélkülük, tedd, amit tenned kell, és majd csatlakoznak, ha akarnak. Máskülönben lemaradsz a kiváló lehetőségekről, a sikerről, és talán még az életről is.

VÍZÖNTŐ

„Miért olyan komoly ma mindenki?” - kérdezheted meglepve Vízöntő. Akár rájössz a válaszra, akár nem, tudd: nem a te vagy az oka. Viszont légy óvatos, mert mások hajlamosak lehetnek rajtad levezetni a feszültségüket. Ellenben visszafogott együttérzéssel  kivívhatod a hálájukat.

HALAK

Tedd félre óvatos természetedet erre a napra, Halak. Rendben van, hogy véded a szívedet, de vedd észre: akkor lehetsz kiegyensúlyozott és boldog, ha kimutatod az érzéseidet. Nyugodtan fejezd ki ma azokat az érzéseket, amelyeket annyira próbálsz mások elől eltitkolni.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves