Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 14.: A Bika az interneten ismerheti meg élete szerelmét, a Bakra jól ráhozzák a frászt

2022. szeptember 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 14.: A Bika az interneten ismerheti meg élete szerelmét, a Bakra jól ráhozzák a frászt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint eléggé paranoiásak lehetnek ma a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A szív és az elme egyensúlyban tartása a sikeres nap kulcsa, Kos. Ne hagyd, hogy az érzéseid uralkodjanak feletted, mert rossz döntéseket hozhatsz. Ugyanakkor ma buliba hívhatnak téged vagy egy izgalmas összejövetelre, de légy óvatos azzal, mennyi alkoholt fogyasztasz, így nem keverheted magadat kellemetlen helyzetbe!

BIKA   

Szeretnél a kedvesedhez közelebb kerülni, de úgy érzed: téglafalba ütközöl. Légy megértő, és ne akard mindenáron kierőszakolni azt, hogy megnyíljon neked. Ne aggódj, idővel mindent elmesél magától! Viszont a szinglikre rámosolyog a szerencse, ugyanis az interneten megismerhetik életük szerelmét.

IKREK

Fókuszálj életed pozitív oldalára, és vedd észre: rengeteg lehetőséged van. Ennek kihasználásának kulcsa, hogy mindig olyat válassz, ami valóban örömöt okoz. Ha ezt szem elől tartod, lazán elérheted bármely célodat. A párban élők ma a kapcsolatukat előmozdító beszélgetést folytatnak.

RÁK

Többet kellene pihenned, Rák! Mostanában eléggé szétszórt és fáradt vagy. Valószínűleg emiatt sem látsz tisztán, és ezért vagy érzelmileg instabil. Mielőbb szállj ki a mókuskerékből, és szánj egy kis időt a lazításra, különben hibákat ejthetsz a munkahelyeden, és sorra okozhatod magadnak a kellemetlenségeket.

OROSZLÁN

Az életednek van egy olyan területe, amely most teljesen lázba hoz, és szeretnél több figyelmet szentelni neki. Viszont hajlamos lehetsz rosszul elosztani az energiádat és az idődet, ami kellemetlen helyzetet teremthet elő. Akármennyire is izgat az a valami, ügyelj arra, hogy a kötelezettségeidet helyezd előtérbe!

SZŰZ

Ma több időt töltesz a fantáziavilágodban, mint a valóságban. Nincs ezzel semmi baj, azt leszámítva, hogy így elhanyagolhatod a munkádat, vagy életed azon területeit, ahol jelen kellene lenned. A kérdés az: miért menekülsz a valóság elől? Nézz mélyen a lelkedbe Szűz, és megtalálod a választ!

MÉRLEG

Jókedvű és vidám hangulatban vagy, kedves Mérleg, és ha lehetséges, szánj időt a barátaidra, akik még több örömöt szerezhetnek neked. A csillagok egyedül arra figyelmeztetnek: ne agyald túl a dolgokat! Ma olyanokkal kergetheted magadat az őrületbe, hogy bizonyos emberek nem szeretnek, de semmi bizonyíték nincs erre!

SKORPIÓ

Ma különös paranoia lehet úrrá rajtad, és azt hiszed, az emberek rossz véleménnyel vannak rólad vagy haragszanak rád. De semmi reális oka nincs annak, hogy ezt érezd. Mindenesetre azzal orvosolod a képzelt aggodalmaidat, hogy igyekszel láthatatlan lenni, és a fantáziavilágodba menekülsz.

NYILAS

Nagyon élénk lesz ma a fantáziád, Nyilas, aminek meglesz az előnye és a hátránya is. A munkahelyeden nagy hasznát veheted, de a párkapcsolatodban okozhat némi kellemetlenséget. Hajlamos lehetsz azt hinni, már nem szeret, és az őrületbe kergetheted azzal, hogy megpróbálod belé beszélni.

BAK

Egy közeli barát vagy szeretett személy ma kieshet a látókörödből. Pánikba eshetsz miatta, hogy nem válaszol a telefonhívásaidra. Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket! Valószínűleg olyan ügyekkel van elfoglalva, amelyek miatt leterhelt, de később meg fog keresni téged. Amikor megteszi, érdekes híreket hallhatsz.

VÍZÖNTŐ

Nem látod ma tisztán a dolgokat, és az élénk fantáziád miatt hajlamos lehetsz azt hinni: az emberek rosszat akarnak neked. Emiatt egész nap paranoiás leszel, és ez negatív hatással lehet a döntéseidre, és a kapcsolataidra is. Légy óvatos, és senkit se vádolj meg anélkül, hogy tudnád bizonyítani az állításodat!

HALAK

Ahogy mindig, úgy ma is mindenáron másoknak akarsz segíteni, Halak, de ehhez arra lenne szükség, hogy elegendő energiád legyen, amit csak úgy érhetsz el, ha magadról is gondoskodsz. A munkával kapcsolatos kérdésekben ügyelj arra: ne egyedül dolgozz egész nap, hanem nyugodtan oszd meg a terheidet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves